Parkirna hiša 7-etažna z 2 motoriziranima dvigaloma Super City Garage Majorette z zvokom in lučko elektronski vlakec in 6 kovinskih avtomobilčkov od 5 leta

Opis izdelka

7-etažna parkirna hiša Super City Garage, francoskega proizvajalca Majorette predstavlja fantastično darilo za vse otroke od 5. leta starosti. Set za sestavljanje s 7 etažami je opremljen z 2 motoriziranima dvigaloma za avtomobilčke, ki imata na voljo kar 35 parkirnih mest, od kjer se lahko spustijo na tla po dvižnih rampah. Pristno doživetje pri igri z mestno parkirno hišo zagotavlja tudi 6 zvočnih in svetlobnih učinkov. Skupaj z garažo imajo otroci na voljo tudi 6 modelčkov avtomobilov s kovinsko karoserijo, med katerimi so Audi R8 Coupé, Ford Mustang Police, Ford Mustang GT, Toyota Hilux, Iveco Ambulance in Iveco Fire Brigade. Kombinacija športnih in delovnih avtomobilov omogoča otrokom, da v polnosti razvijajo svojo domišljijo in predstavnost pri igri dirkačev in različnih poklicev.

Dečki in deklice se bodo prav tako zabavali tudi z elektronskim vlakcem v čudoviti oranžni barvi, ki se vozi v krogu v pritličju parkirne hiše. Dodelani sistem igralnih površin omogoča otrokom polnovredno uporabo vseh delov parkirne hiše, ob tem pa si izmišljajo lastne zgodbe. Nanje čaka železniška postaja, avtomobilski servis, policijska postaja, gasilska postaja in heliport. Brezčasna parkirna hiša je proizvedena v pestrih barvah, zato bo v vsaki sobi ustvarila veselo vzdušje. Otroci bodo vsak dan odkrivali nove možnosti igre, z njo se lahko igrajo skupaj s svojimi prijatelji, bratci in sestricami. Parkirno hišo lahko kadar koli dopolnijo tudi z drugimi odličnimi avtomobilčki, tako da se bodo z njo lahko igrali leta in leta. Za delovanje seta za sestavljanje potrebujete 4 baterije tipa 1,5V R03 in 3 baterije tipa 1,5 V R14, ki niso priložene kompletu. Mere parkirne hiše znašajo 128*78*73 cm.

Otroci bodo pri sestavljanju garaže preizkusili svoje spretnosti gradnje. Skrbeli bodo za pravilno parkiranje avtomobilčkov in odšli na akcije z intervencijskimi vozili. S tem kompleksnim setom za sestavljanje si razvijajo svojo tehnično predstavnost, prostorski vid in logično razmišljanje. Francoski proizvajalec Majorette se že vrsto let specializira za proizvodnjo prvorazrednih avtomobilčkov in setov za sestavljanje, ki navdušujejo otroke in zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost128*78*73 cm
Skupna višina73 cm
Skupna dolžina128 cm
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 4x1,5V R03 a 3 x 1,5 V R14 (not included)
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.