Set 6 posodic za hrano Beaba Pro Food Storage 6 clip 2x90ml+2x150 ml +2x250 ml

Opis izdelka

Set posod za shranjevanje hrane Beaba Pro Food Storage 6 clip vsebuje kar 6 posodic za hrano, ki jih lahko zdaj prejmete po znižani ceni. Posode Beaba z barvitimi pokrovčki so izdelane iz kakovostnega materiala, ki je primeren tudi za zamrzovalnike. Posodice za hrano lahko vzamete iz hladilnika in segrejete v katerem koli parnem kuhalniku Babycook®, pa tudi v aparatu za pripravo mleka Bib'expresso ali mikrovalovki. Posode za hrano ne vsebujejo nobenih ftalatov ali PVC-ja, so BPA, BPF in BPS free, tako da se vam ni treba bati, da se bodo med segrevanjem zaradi višje temperature v hrano sprostile nevarne snovi.

V setu boste našli 6 posodic – 2 s prostornino 90 ml, dve s prostornino 150 ml in dve s prostornino 250 ml. Posodice za shranjevanje hrane so opremljene s priročnim sistemom za zapiranje »clip«, ki omogoča, da posodice zložite eno na drugo ali eno poleg druge, saj se čvrsto prilegajo. Prazne posode ne zavzemajo skoraj nič prostora, saj jih lahko zložite eno v drugo. Silikonski tesnilni pokrovčki se tesno prilegajo posodicam, zato se vam ni treba bati, da se bo iz njih kaj izlilo. Neposredno na posodico lahko napišete datum shranjevanja in vsebino, tako da boste hrano, ki jo iščete, zmeraj našli hitro in enostavno. Posode lahko po uporabi operete tudi v pomivalnem stroju in jih znova uporabite.

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • 6 posod za hrano
  • 2x90 ml, 2x150 ml in 2x250 ml
  • primerno tudi za zamrzovalnike
  • varčujejo s prostorom za shranjevanje
  • primerno za pomivalne stroje
  • moderni francoski dizajn
  • visoka francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa17*9*17 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,23 kg
Prostornina L2x 90 ml, 2x 150 ml, 2x 250 ml
OpombaBPA free
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.