Set za oskrbo dojenčkov Baby Nurse Zlata izdaja Smoby s 32 cm dojenčkom

Opis izdelka

Center za oskrbo dojenčkov Baby Nurse je odlična igrača za male deklice. Center sestavlja tudi dojenček velikosti 32 cm in tablica, s pomočjo katere lahko otrok sledi dnevnemu programu za oskrbo dojenčka. Tablica je osvetljena in daje različne zvoke, s čimer opozarja malo mamico na njene dolžnosti, ki jih je treba narediti za nego dojenčka. Elektronska tablica ni nujno pripeta na center in tako lahko mala mamica zmeraj ve, ko jo mali dojenček potrebuje. Celotni center za oskrbo dojenčkov je izdelan v odtenkih rožnate barve, ki je dopolnjena s sivo, posteljica pa je okrašena s čudovitimi dekoracijami metuljev. Baby Nurse, elektronski center za oskrbo, francoskega proizvajalca Smoby izpolnjuje najstrožje evropske standarde.

Center za oskrbo je iz kakovostne plastike, ki je trpežna, ampak prijetna na dotik. Visok je 50 cm, širok 39 cm in dolg 54 cm. Razpolaga s premičnim predalom, kamor lahko odložite bogato opremo, ki vsebuje stekleničke z zdravili, termometer, živila, žličke ipd. Bateriji LR03 - 1,5 V, ki jih potrebujete za elektronsko tablico nista priloženi paketu. Odličen dodatek je vrtiljak, ki je obešen nad posteljico dojenčka. Igrača je primerna je za otroke od 3. leta starosti. Center za oskrbo je vir neskončne zabave, poleg tega pa bo otrok med igro pridobil tudi osnove nege in se naučil odgovornosti. Set je narejen za nego dojenčkov in je odličen pripomoček za razvoj otroške domišljije in ustvarjalnosti, male mamice se bodo naučile kako poskrbeti za dojenčka.

Igra z dojenčkom je priljubljena med malimi gospodičnami po celem svetu, zato je center za oskrbo Baby Nurse odlična igrača tudi za vašo deklico. V setu, ki je sijajen pripomoček za nego dojenčkov, bodo male mamice našle 22 dodatkov, s katerimi bo vsaka igra še bolj vesela, zabavna in stvarna. Elektronske funkcije igrače Smoby bodo naredile igro z dojenčkom še bolj privlačno in stvarno. Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki je po svetu poznan po kakovostnih plastičnih igračah. Plastika igrač Smoby je trpežna, hkrati pa prijetna ter žametna na dotik. Če iščete kakovostne igrače, je center za oskrbo dojenčkov popolna izbira za vas in vašo deklico.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost39*54*50 cm
Skupna višina50 cm
Dimenzije paketa64*15*49 cm
Skupna dolžina54 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 2 x LR03 - 1,5V
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32-42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.