Set za novorojenčke Beaba z odcejalnikom, dozirnikom za mleko, silikonsko ščetko, slinčkom od 0 mes

Opis izdelka

Set za novorojenčke Beaba v sebi skriva vse, kar bodo novopečeni starši potrebovali pri hranjenju dojenčka. Starše majhne kepice sreče razveselite s 4-delnim setom za novorojenčke, ki vsebuje odcejalnik za otroške stekleničke, dozo za mlečno formulo, silikonsko ščetko za čiščenje in slinček. To popolno darilo za starše, v nevtralni sivi barvi bo olajšalo hranjenje dojenčka in hkrati popolnoma dopolnilo vsako moderno kuhinjico. 

Odcejalnik otroških stekleničk bo zahvaljujoč dolgim držalom olajšal in pospešil sušenje stekleničk, pokrovčkov in tudi cucljev. Ščetka bo olajšala čiščenje steklenic, saj bo dosegla tudi robove, ki jih z običajno gobico ne dosežete, hkrati pa zahvaljujoč silikonskim ščetinam površine ne bo poškodovala. V dozo, v katero se umesti kar 9 odmerkov mleka v prahu pa boste pri pripravi hrane prihranili veliko časa. Mleko lahko pripravite že v naprej in ga potem le prelijete s toplo vodo. In še najboljše za konec – slinček s čudovitim potiskom listkov, ki z elastičnim ovratnikom spominja na običajno majico, bo zakril cel sprednji del in s tem hrani na oblačilih ne bo dal nobene možnosti.

Prestižna francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo tudi zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadovoljijo potrebe zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • 4-delni set za novorojenčke
  • odcejalnik, ščetka za čiščenje, doza in slinček
  • moderni francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa29*23*35 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,75 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.