Set 4 figuric muck z vozili 44 Cats Smoby set 4 vrst

Opis izdelka

Fantastični set 4 figuric z izdaje 44 Cats, francoskih oblikovalcev Smoby v sebi skriva priljubljene mucke z njihovimi prevoznimi sredstvi. Dečki in deklice od 3. leta starosti se bodo odlično zabavali s figuricami muckov Lampo na modrem motorju, Milady v rožnatem avtomobilčku, Meatball na ladjici s kolesi in astronavtom Cosmom z vozičkom in raketo. Zahvaljujoč barvitim in realističnim figuricam muck bodo otroci lahko ponavljali najboljše scene iz slavne animirane televizijske serije. Ta odličen set igrač lahko zdaj prejmete po akcijski ceni, tako da boste z nakupom prihranili več kot če bi izdelke kupili posamezno.

Sodobne figurice vsestransko razvijajo vaše otroke, ki ravno spoznavajo nove barve in oblike ter se seznanjajo z animiranimi junaki. Razvijajo domišljijo in predstavnost, z igro s figuricami pa si izboljšuje fino motoriko. Z zabavnimi figuricami se bodo otroci potopili v svet dogodivščin in zabav. Figurice z dodatki so proizvedene iz kakovostne plastike, prijetne na dotik, ki bodo otrokom zdržale leta in leta. Otroci se bodo z njimi igrali skupaj s svojimi bratci, sestricami in prijatelji ter na polno razvijali svojo ustvarjalnost pri pripovedovanju zgodb o pogumnih muckah. 

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa26*11*20 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.