Plišasta neon medvedki in zajčki Plume Kaloo 12 cm iz nežnega in mehkega pliša, 12 kom od 0 mes

Opis izdelka

Neon medvedek in zajček Plume Kaloo predstavljata set prikupnih plišastih živalic, ki bodo razveselile vsakega otroka že od njegovega rojstva dalje. Akcijski set vsebuje 12 plišastih živalic, med katerimi so medvedki in zajčki v različnih barvah. Plišaste igrače so velike 12 cm in imajo na trebuščku mehke gube, zahvaljujoč čemur jih bodo malčki lažje prijeli v svoje male rokice. Takoj po rojstvu je značilno, da otroci dojemajo in si zapomnijo vonje, ki jih obkrožajo, zato je otroka pomembno naučiti, da bi prepoznal svoj lasten vonj in se zavedal svojega obstoja na svetu. Prav plišasti medvedki in zajčki bodo ujeli lasten otrokov vonj, ko ima otrok igračo pri sebi, se počuti gotovo in varno tudi v novem in tujem svetu.So izrazite neonske barve, ki bodo prevzele vse otroške očke.

Igra s plišastimi igračkami je bistvena za otrokov razvoj, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, spretnosti in sposobnosti. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik, za spodbujanje te aktivnosti pa sta primerna tudi mehki zajček in medvedek Kaloo.  Igračo lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde, zato je na to povsem pripravljena. Te plišaste igrače za najmlajše lahko zaradi svojega edinstvenega dizajna, nežnih barv in mehke površine hitro postanejo malčkova najljubša igrača za crkljanje in zvesti sopotnik.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač za najmlajše otroke, edinstvenega dizajna in kakovostnih materialov. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroško igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače, nato pa jo morate pustiti, da se prosto posuši.

Lastnosti

  • mehke in nežne igrače iz pliša
  • set 12 živalic
  • primerna za najmlajše otroke od 0. meseca
  • izrazita barvna zasnova
  • velikost 12 cm
  • idealna za crkljanje za najmlajše
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • pranje pri 30°, nato prosto sušenje
  • francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost12 cm
Skupna višina12 cm
Dimenzije paketaØ 25 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.