Set kock Peppa Pig PlayBIG BLOXX 4 vrste s figuricami (kompatibilno z Lego Duplo)

Opis izdelka

Set 4 kock PlayBIG Bloxx Peppa Pig je fantastičen set kock za vse otroke od 18. meseca starosti. Pravljični motiv prašičke po imenu Pepa, ki najmlajše otroke zabava po televiziji že nekaj le, bo zagotovil, da bo te pravljične kocke oboževal vsak mali deček ali deklica. S posameznih kock lahko sestavijo tudi druge umetnije, kjer Pujsa Pepa preživlja čas s svojo družino. Kocke za otroke so izdelane iz kakovostnih materialov, ena drugi se brez težav podajo, svoje zgradbe pa lahko podirajo in jih na novo sestavijo. V setu kock so 4 figurice. Najbolje pri teh kockah BIG pa je, da so kompatibilne s kockami Lego, torej jih lahko vaši malčki kombinirajo in sestavijo še večje umetnije, ki si jih le lahko zamislijo.

Otroške kocke Lego in BIG niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen doprinos k razvoju otroka. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst, gradove in bunkerje, pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in ustvarjalnost. Ko razmišlja, kako bi skupaj sestavil posamezne kocke, razvija tudi logično mišljenje. S pomočjo otroških kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih stvareh. Kupite te odlične sete kock tudi svojim najmlajšim, da bi ustvarjali, si izmišljali zgodbe ter se zabavali, hkrati pa razvijali svojo ustvarjalnost v popolnosti.

BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe varnih materialov. Na otroško igračo je zajamčena 3-letna garancija, saj plastika vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo ta igrača obdržala žive barve še dolga leta kot prvi dan. Nemški proizvajalec jamči za kakovost, edinstvenost in varnost, da se vam med igro nikoli ne bo treba bati za varnost svojih malčkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost21*18*12 cm
Dimenzije paketa40*30*25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,2 kg
Opomba4 x set
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna