Set kitare in baskitare 44 Cats Smoby modra in rožnata z mnogimi svetlobnimi in zvočnimi funkcijami od 5 leta

Opis izdelka

Set kitare in bas kitare iz delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je vrhunski set igrač, ki bo razveselil vse otroke od 5. leta starosti. Set 2 kitar v rožnati in modri barvi boste prejeli po akcijski ceni, zahvaljujoč njej pa skupaj s prijatelji, bratci in sestricami lahko ustanovili lastno glasbeno skupino. Kitari sta okrašeni s sličicami muck Milady in Lampa, ki igrata v priljubljeni supini Buffycats, ki jo otroci poznajo z animirane italijanske serije 44 Cats. Vsaka kitara vsebuje 3 priljubljene pesmice, otroci pa lahko igrajo na 8 tipk z različnimi zvočnimi učinki in 3 glasbenimi načini – električni, klasični in ukulele, nastavijo pa lahko tudi jakost glasnosti. Razpolagata tudi s svetlobnim učinkom, tako da bodo mali glasbeniki ob igranju doživeli še bolj pristnejšo igro.

Glasbili pri otrocih razvijata občutek za glasbo in posluh, z njima pridobivajo samozavest. Na igriv način privablja otroke h glasbi, z njo odkrivajo nove žanre, omogoča pa jim tudi dovolj prostora za izražanje njihovega talenta. Izboljšujejo si fino motoriko, se učijo stati pred občinstvom, ob tem pa bodo zabavali svoje prijatelje in družino. Kitari sta proizvedeni iz prvorazredne umetne mase, ki je nežna na dotik in nima ostrih robov. Prilagojeni sta majhnim otroškim rokicam in sta preprosti za uporabo. Vsaka kitara tehta le 0,7 kg

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 5 let
PorekloDesigned in France
Dimenzije paketa63*6*25 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,7 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna