Set gradbenih strojev BIG Power Worker XL 3 vrste z gumiranimi kolesi od 24 mes

Opis izdelka

Set treh delovnih strojev Power Worker XL za pesek, nemške znamke BIG prihaja z velikimi delovnimi stroji – tovornjakom, bagrom in nakladalnikom. Avtomobilčki za otroke od 2. leta starosti so izdelani iz izredno kakovostne plastike in izstopajo s prepričljivim dizajnom z mnogimi dodelanimi detajli in gibljivimi deli. Set igrač vsebuje vse avtomobilčke, ki jih vaš mali navihanec potrebuje za svoje delo na gradbišču. Z bagrom z gibljivo nakladalno roko bodo malčki pesek skopali, nakladalnik ga bo naložil na tovornjak, ta pa ga bo odpeljal na gradbišče.

Otroški delovni avtomobilčki so zasnovani v čudoviti rumeni barvi, tako da bodo takoj prevzeli vsakega malčka, ki se bo z njimi takoj želel igrati. Avtomobilčki za otroke imajo  mehka gumirana kolesa. Avtomobilčki za igranje za otroke imajo univerzalno uporabnost – z njimi se lahko igrajo zunaj in notri. Lahko jih čistite pod tekočo vodo, opremljeni pa so z UV filtrom prosti sončnemu sevanju, tako da bodo ohranili svoj videz tudi po daljšem času. Igra s temi igračami na zabaven način razvija otroško domišljijo in predstavnost. Mere avtomobilčkov se gibljejo v različnih dolžinah – od 33 do 67 cm

BIG je ugleden nemški proizvajalec, ki v svetovnem merilu zaseda vodilen položaj po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Skupna dolžina33 - 67 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarumena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.