Komplet hišica Pretty Blue Smoby s premično polknico in darilo elektronski zvonček od 24 mes

Opis izdelka

Komplet igrač, hišice Pretty Blue in elektronskega zvončka bo vašim malčkom od 2. leta starosti priskrbel ogromno veselja in zabave. Cenovno ugoden set igrač vas bo razveselil s svojo znižano ceno in tudi z originalno in kvalitetno izdelavo. Igrači v setu se ena drugi lepo podata, tako da sta primerni za vsak vrt, na katerem bosta ustvarili odličen zabavni center za otroke. Igrači v setu se ponašata s pravim francoskim dizajnom, zahvaljujoč anti UV filtru pa bosta ohranili čudovite in žive barve tudi po letih uporabe. Zahvaljujoč setu igrač se bodo vaši malčki ure in ure igrali na svežem zraku.

Otroška hišica Pretty Blue Smoby s premičnim polknom in UV filtrom od 2 let

Otroška hišica Smoby Pretty Blue ima čudovit dizajn, ki bo prevzel vsakega dečka in deklico od 2. leta starosti. Ima trdne in stabilne dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in drugim vremenskim vplivom. Površina otroške hišice vsebuje originalni anti UV filter, ki varuje barve hišice pred bledenjem zato bodo ostale čudovite in živahne še dolga leta. Otroška hišica Smoby se namesti in zloži na zelo preprost način. Ko jo sestavite ne bo zavzela veliko prostora, in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Otroška hišica Pretty Blue znamke Smoby ima edinstveno premično naoknico žive modre barve in mrežasto okno v čudoviti barvni kombinaciji modre, sive, zelene in bele.

Notranji tloris meri 98*111 cm, njena višina pa znaša 127 cm.Streha otroške hišice Pretty Blue, je imitacija strešne kritine sive barve. Površina hišice ima relief, ki spominja na gradbeni material z detajli v obliki cvetličnih korit. Hišice za otroke Smoby sodijo med najkakovostnejše na trgu, zahvaljujoč svoji visoki trpežnosti in kakovosti. Užitek v igri z otroško hišico je prav poseben zaradi dosledne ergonomske rešitve, saj imajo otroci znotraj hišice veliko prostora za igranje.

Igra v otroški hišici pri otrocih razvija komunikativne spretnosti, otroci pa z igro posnemajo odrasle. Okolje hišice, ki omogoča polno idej, spodbuja otrokov razvoj besednega zaklada. Otroška hišica Smoby je za razliko od lesenih hišic čudovito barvita, kar spodbuja otroško fantazijo, igrivost in v njih prebuja domiselnost ter pravljične prizore. Otroška hišica ne bo zanimiva le vašim otrokom, ampak tudi njihovim prijateljem. To je čudovit dodatek za dvorišče ali vrt. Lastna hišica je izpolnitev sanj vseh otrok.

Elektronski zvonček za otroške hišice Smoby Natur, Pretty in Pillings od 18 meseca

Elektronski zvonček je kompatibilen s hišicami Nature, Pretty in Pillings. K otroški hišici ga pritrdite popolnoma preprosto in otroci lahko nanj tudi napišejo svoje ime ali pa kaj narišejo. Niso vse hišice opremljene z zvončkom, zato morajo otroci in starši na vrata pred obiskom potrkati. Zahvaljujoč temu dodatku v podobi zvončka pa bodo otroci, ki se bodo skrivali v hiški, vedno zaslišali zvonjenje. Zvonček ima enostavno sivo tipko, bel prostorček za ime in majhen zvočnik, ki daje zvok kot resnični zvonec. Elektronski zvonček deluje na 2 AA/LR6 bateriji, ki sta priloženi kompletu.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že več desetletij. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost99*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
Skupna dolžina110 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža12,50 kg / 14,75 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.