Sestavljanka za posteljo Classic Blue Melange toT's-smarTrike gnezdo, odeja in prevleka modra od 0 mesec

Opis izdelka

Nežna trodelna garnitura za posteljico Classic Blue Melange proizvajalca toT's-smarTrike bo pričarala udobje in sladke sanje vašemu dojenčku že od rojstva. Zaradi kvalitetnih materialov je garnitura varna tudi za dojenčke že od rojstva. Izdelana je v najmodernejšem dizajnu, prijetno mehka in nežna do kože najmanjših otrok. Garnitura za dojenčke v nežni modri barvi je trodelna in sestavljena iz zračnega odejčka, napenjalne rjuhe in gnezda za posteljico, ki služi kot varnostna ograja. Vse tri sestavine so izdelane iz zračne 100% jersey bombažne tkanine z motivom prikupne mačke in ptičkov. Garnitura za dojenčke je popolna kombinacija zabave in klasičnega stila, zato bo odlično dopolnila izgled vsake otroške sobice.

Garnitura za posteljico bo poskrbela za nemoten spanec otrok. Odejček s mačko bo ohranil vašega dojenčka udobnega in toplega med spanjem. Je zračen in lahek, izdelan z mislijo na potrebe najmanjših otrok. Kot popoln dodatek k odejčku je gnezdo za posteljico, ki ga lahko enostavno pritrdite na rob posteljice s pomočjo vrvic. Gnezdo ščiti nemirne dojenčke pred trčenjem ob trde robove posteljice, zato je nujen del vsake otroške opreme. Tretji prijeten dodatek za skrb za dojenčka je napenjalna rjuha, ki bo zaščitila vzmetnico in otrokom nudila še večje udobje.

Igrivi in izvirni dodatki za novorojenčke iz linije toT's priljubljenega proizvajalca smarTrike so priljubljeni med starši in otroki. Najnovejša linija izdelkov smarTrike so prav dodatki za skrb za dojenčke in najmlajše otroke toT's. ToT's ponuja najmodernejše in modne kolekcije visokokakovostnih izdelkov, ki popolnoma izražajo okus staršev in njihovih malčkov. V dodatkih toT's-smarTrike se združuje visoka kakovost in razumne cene, pri čemer ostaja stil na visoki ravni. Gre za inovativno kategorijo, ki je praktična in hkrati stilsko rešitev za vsakodnevne potrebe najmlajših otrok in njihovih staršev.

Lastnosti

  • trodelna garnitura za posteljico
  • primerna za dojenčke od rojstva
  • odejček, napenjalna rjuha in gnezdo
  • svetlo modra barva z motivom mačke na odejčku in gnezdu
  • nežna do otroške kože
  • za udobje in zaščito dojenčka med spanjem v posteljici
  • primerna tudi kot darilo ob rojstvu
  • 100% jersey bombaž
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.