Elektronski sesalnik Rowenta Air Force 360° Smoby s pravim sesanjem

Opis izdelka

Otroški sesalnik Rowenta Air Force 360° je moderni elektronski sesalnik, francoskega proizvajalca Smoby, ki s katerim lahko otroci resnično sesajo. Dečki in deklice od 3. leta starosti se lahko veselijo zabavnega sesanja prahu in nečistoč v svoji sobici, s čimer se bodo igrali odrasle in dobivali lepe navade. Pokončni sesalnik za otroke je zasnovan v elegantni sivo-turkizni barvni kombinaciji, ki deluje izjemno realistično. Za male otroke je popolnoma varen, za njegovo izdelavo je bila uporabljena le kakovostna in trpežna plastika, ki je prijetna na dotik.

Pri prižigu sesalnika LED lučka opozori na to, da je sesalnik prižgan in otroci se lahko veselijo tudi realističnih zvokov. Posodo za prah in umazanijo lahko po koncu sesanja odprete in izpraznite. Sesanje z otroškim sesalcem bo vsem otrokom izredno zabavno. S svojimi dimenzijami 75*15*8 cm in presenetljivo nizko težo je primerna in zanimiva igrača za vse otroke, ki želijo pomagati pri hišnih opravilih. Zahvaljujoč skupnemu sesanju, že od malega privzgajate otrokom smisel za red in čistočo. Z njo se bodo učili odgovornosti, približali svetu odraslih in izboljšali svoje motorične in gibalne spretnosti.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost75*15*8 cm
Skupna višina75 cm
Dimenzije paketa17*13*48 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,9 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.