Pokončni sesalnik elektronski Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s pravim zvokom in lučko s kroglicami

Opis izdelka

Sesalnik Rowenta Air Force Vacuum Cleaner, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za otroke od 3. leta starosti, ki se lahko veselijo zabavnega sesanja prahu in umazanije v svoji sobici. Pokončni sesalnik za otroke daje zvoke in sveti, zahvaljujoč temu pa je igra stvarna. Zasnovan je v elegantni sivo turkizni barvni kombinaciji, s katerim se bodo otroci igrali odrasle in na igriv način pridobivali občutek za odgovornost in dobre navade pri pospravljanju. Igra s sesalnikom je je za male otroke popolnoma varna, za njegovo izdelavo je bila uporabljena le kakovostna plastika brez ostrih robov. Dolžino sesalnika lahko otroci prilagodijo po svojih potrebah.

Pri prižigu sesalnika LED lučka opozori na to, da je sesalnik prižgan in otroci se lahko veselijo tudi zvoka sesanja. Posodo za prah in umazanijo lahko po koncu sesanja odprejo in izpraznijo – sestavljajo pa jo tudi kroglice, ki pri igri ustvarjajo še bolj pristna doživetja. S svojimi dimenzijami 75*15*8 cm in nizko težo je primerna in zanimiva igrača za vse otroke, ki želijo pomagati pri hišnih opravilih. Z njo se bodo učili odgovornosti, približali svetu odraslih in izboljšali svoje motorične in gibalne spretnosti. Otroški sesalnik je replika pravega sesalnika in nima možnosti sesanja. Elektronski modul deluje na 3 baterije tipa LR6, ki niso priložene setu.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost75*15*8 cm
Skupna višina8 cm
Dimenzije paketa16*13*48
Skupna dolžina75 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,5 kg
OpombaBattery: 3 x LR6 not included
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.