Sesalnik Rowenta Artec 2 Vacuum Cleaner Smoby elektronski z zvokom črn

Opis izdelka

Otroški sesalnik Rowenta Artec 2 priznanega francoskega proizvajalca Smoby je elektronski sesalnik, ki daje realistične zvoke in spominja na pravi sesalnik. Je moderne zasnove, izdelan iz trdne in trpežne plastike, njegova površina pa je prijetna na dotik. Luksuzna črna zasnova deluje elegantno in bo očarala vsako malo gospodinjo. Otroški Sesalnik Rowenta Artec 2 daje realistične zvoke kot pri pravem sesanju, zato bo sesanje za otroke velika zabava.

Sesalnik Rowenta se preprosto prižge in ugasne z gumbom na zgornjem delu sesalnika. Omogoča lahko uporabo, zahvaljujoč dvema koleščkoma je preprost za premikanje. Je lahko obvladljiv in idealen dodatek za vse male pomočnike. Zahvaljujoč skupnemu sesanju, se otrokom že od malega privzgaja smisel za red in čistočo, hkrati pa razvijajo tudi svoje finomotorične spretnosti in logiko. Elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR6, ki nista priloženi kompletu.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost23*14*26 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,6 kg
OpombaBattery: 2 x LR6 not included
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.