Elektronski sesalnik Vacuum Cleaner Smoby s pravim zvokom sesanja

Opis izdelka

Otroški sesalnik Vacuum Cleaner z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je moderni elektronski sesalnik, ki daje zvoke kot pri pravem sesanju, zahvaljujoč čemur je igra pomočnikov v gospodinjstvu še bolj pristna. Narejen je iz trdnega in trpežnega plastičnega materiala, površina je nežna na dotik. Luksuzna črna zasnova deluje stilsko in brezčasno, tako da bo navdušila vse razposajene otroke od 3. leta starosti. Sesanje s sesalnikom Smoby bo vsem otrokom izredno zabavno, predvsem zaradi barvnega valja, ki se premika ob gibanju sesalne cevi.

Sesalnik se preprosto prižge in ugasne z gumbom na zgornjem delu sesalnika. Ima zaobljene robove in izpolnjuje varnostne standarde evropske kakovosti. Lahko se premika s pomočjo 2 kolesc. S svojimi merami 21*17*27 cm ne zavzema veliko prostora in omogoča preprosto uporabo. Je idealen dodatek za vse male pomočnike, ki jih veseli igra različnih poklicev. Zahvaljujoč skupnemu sesanju otrokom že od malega privzgajate smisel za red in čistočo, s tem si razvijajo fino motoriko in spretnost pospravljanja. Elektronski sesalnik deluje na 3 baterije tipa LR44, ki so priložene kompletu (testne).

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost21*17*27 cm
Dimenzije paketa22*18*28 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Teža0,62 kg
OpombaBattery: 3 x LR44/AG13 1.5 V included
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.