Servirni voziček Frozen 2 Disney XL Tea Trolley Smoby s 17 dodatki

Opis izdelka

Servirni voziček Tea Trolley francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Voziček v modro beli barvi ponuja malim gostiteljicam bogati set 17 dodatkov, med katerimi bodo med drugim našle 2 skodelici, 2 kozarčka, 2 krožnička, 2 seta pribora, 2 kolačka, posodico za sladkor, mleko in čajnik. Vse pripomočke za čajanko lahko otroci postavijo na servirni pladenj, na katerem je Disneyjev motiv animirane risanke Ledeno kraljestvo 2, ki jo poznajo otroci po celem svetu. Na dodatkih so čudovite sličice pravljičnih junakov, Anne, Else in snežaka Olafa, ki v otrocih spodbujajo željo po pripovedovanju zgodb in fantastičnih doživetjih. 

S pomočjo čajnega seta in servirnega vozička Frozen II se pri otrocih razvija fina motorika in gibalne sposobnosti. Raznolike barve bodo zagotovile, da bo komplet odličen dodatek za vsako otroško sobo. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Poleg tega, da si otroci na zabaven način krajšajo čas, to pripomore tudi k njihovemu duševnemu razvoju. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost in domišljija. Voziček ima kakovostna kolesa, ki omogočajo gladko vožnjo. Njegove mere znašajo 44*31*48 cm, skupna višina pa znaša 48 cm.

Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša kakovostne otroške igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost44*31*48 cm
Skupna višina48 cm
Dimenzije paketa43*12*54 cm
Skupna dolžina44 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,3 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.