Servirni pladenj s krožnički Princeske Smoby 21 dodatkov rožnati

Opis izdelka

Servirni pladenj s kozarčki in krožnički Princeske prihaja iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby in bo izpolnil velike želje vsem malim deklicam od 3. leta starosti, ki si želijo prijetnih čajank s svojimi starši, ali pa njihovimi prijateljicami ter se igrati prave princeske s pravljic. Rožnati servirni pladenj z jedilnim servisom je bele, modre in rožnate barvne kombinacije v pravljičnih motivih, njegov čudoviti videz bo tako očaral prav vsako gospodično.

Otroški servirni pladenj z jedilnim setom je izdelan iz kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Celotni 21-delni jedilni set s pladnjem vsebuje tudi naslednje dodatke: 4 kozarčke, 4 krožničke, 4 vilice, 4 nožke in 4 male žličke. Na dodatkih jedilnega seta, kot tudi na servirnem pladnju se nahajajo vesele dekoracije, ornamenti in sličice Disneyjevih Princesk. Otroška igrača pomaga pri razvoju predstavnosti in domišljije, otroci pa z njim urijo tudi svoje komunikacijske veščine. Dimenzije znašajo 40*22*8 cm, kjer je skupna višina seta 8 cm.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja originalen francoski dizajn otroških igrač, plastične igrače pa so žametne na dotik. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost40*22*8 cm
Skupna višina8 cm
Dimenzije paketa22*8*40 cm
Skupna dolžina40 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.