Servirni pladenj Frozen 2 Disney XL Tea Time Smoby s 17 dodatki

Opis izdelka

Servirni pladenj XL s čajnim setom je brezčasna igrača iz delavnice francoskih oblikovalcev Smoby, ki je primerna za vse otroke od 3. leta starosti, ki imajo radi čajanke s svojimi prijatelji, sorojenci in starši. Modri servirni pladenj je okrašen s čudovitim Disneyjevim motivom Frozen II (Ledeno kraljestvo 2), tako da bo že na prvi pogled navdušil predvsem deklice. S tem izjemnim čajnim setom se bodo otroci zabavali skupaj s svojimi najbližnjimi.

Otroški servirni pladenj s čajnim setom je izdelan iz kakovostne plastike, ki je prijetna in žametna na dotik. Celotni 17-delni set vsebuje tudi naslednje dodatke: čajnik s pokrovko, posodica za sladkor, lonček za mleko, 2 skodelici, 2 kozarčka, 2 žlički, 2 vilici, 2 nožka in 2 krožnička. Na dodatkih čajnega seta so ponazorjeni animirani princeski Anna in Elsa, otroci pa se lahko veselijo tudi snežaka Olafa. Posamezni dodatki pripomorejo k razvoju predstavnosti in domišljije, z njihovo pomočjo vadijo svoje spretnosti pri streženju svojim gostom in se tako približujejo svetu odraslih. Pri nošenju pladnja si bodo izboljševali svojo fino motoriko in koncentracijo. Mere seta znašajo 35*28*9 cm.

Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša kakovostne otroške igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost35*28*9 cm
Dimenzije paketa28*8*35 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,5 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.