Senzorične kroglice za razvoj dojenčkovih čutov Stimuli Kaloo 5 vrst mehkih žogic od 0 mes

Opis izdelka

Senzorične kroglice za razvoj dojenčkovih čutov iz kolekcije Stimuli francoske znamke Kaloo bodo razveselile vse dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Kroglice so zasnovane v sodelovanju z otroškimi terapevti in pomagajo stimulirati in razvijati otroške čute. Set 5 žogic je proizveden iz nežnega in mehkega tekstila, ki je mehak in nežen do občutljive otroške kože. Barvaste žogice z velikostjo 5 cm so proizvedene v različnih barvah in dizajnih, otroci jih lahko brez strahu raziskujejo, odkrivajo različne površine in vadijo tipno zaznavnost. Zahvaljujoč kontrastnim barvam in posebnim vzorcem na žogicah si otroci razvijajo svoj vid in se učijo razlikovati nove barve.

Mehke senzorične žogice bodo v hipu prevzele otrokovo pozornost, otroci pa si bodo z igro z njimi razvijali svojo gibljivost, reflekse in fino motoriko. Žogice izpolnjujejo najvišje varnostne standarde, zato se lahko otroci z njimi brez težav igrajo. Rastejo skupaj z otroki, ki z višjo starostjo najdejo nove in nove možnosti njihove uporabe – žogice lahko kotalijo, mečejo, se z njimi učijo žonglirati ali pa jih starši skrijejo, otroci pa jih morajo kar najhitreje najti. Številne aktivnosti, ki jih ponujajo senzorične žogice iz serije Stimuli bodo vašim otrokom priskrbele ogromno veselja in odličnih doživetij. Navedena cena velja za 5 žogic.

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste igrače in dodatke za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.