Vrtni senčnik 80*90 cm Sunshade za Smoby piknik mizico dvojna varnostna namestitev ali prosto stoječi

Opis izdelka

Originalni dodatki za otroške hišice Smoby po ugodnih cenah. Vrtni senčnik Sunshade je izjemna razširitev piknik mizice Smoby, ki ga lahko uporabljate tudi samostojno. Skupna površina senčnika zavzema površino 80*90 cm, njegova višina je nastavljiva od 105 do 155 cm. Za namestitev na piknik mizico lahko uporabite dvojno varovalo z visoko stabilnostjo. Rdeči senčnik deluje brezčasno, je popolnoma usklajen s hiškami Smoby in otrokom omogoča prijetno senco, predvsem med vročimi poletnimi dnevi, tako da se lahko še naprej igrajo in malicajo brez kakršnih koli motenj.

Dodatki Smoby so značilni po svojem francoskem videzu in visoki funkcionalnosti. Otrokom ponujajo visoko igralno udobje, ki deluje pristno. Z njimi si otroci razvijajo domišljijo in predstavnost, se približujejo svetu odraslih in se učijo odgovornosti. Senčnik Smoby boste uporabili skupaj s piknik mizico, lahko pa ga vzamete tudi s seboj na izlet in počitnice. Vsak dodatek za igralno hiško ponuja nove možnosti njene uporabe, z njimi pa se bo zabavalo tudi več otrok, ki se na tak način socializirajo in razvijajo svoje komunikacijske veščine. Dimenzije izdelka znašajo 80*90*150 cm.

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost80*90*150 cm
Dimenzije paketa9*9*89 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,45 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.