Senčnik za plažo Beach Umbrella Ma Corolle za 36 cm dojenčka od 4 leta

Opis izdelka

Gremo na prijetno sončno plažo! Stilski senčnik za plažo Beach Umbrella za punčke in dojenčke z delavnice francoske znamke Corolle ne sme manjkati nobeni punčki Corolle z velikostjo od 36 cm. Kot edina e-trgovina na trgu vašim otrokom prinašamo ta odličen vzorčasti senčnik, ki dojenčku na plaži ne sme manjkati. Senčnik se odpira kot običajen dežnik ali senčnik in bo popolnoma dopolnil plažni outfit iz kolekcije Ma Corolle. Zahvaljujoč temu ljubkemu majhnemu senčniku za dojenčka Corolle bo vsaka igra z dišečim dojenčkom nepozabna in bo otrokom prinesla ogromno novih doživetij.

Do detajlov dodelan senčnik za plažo Beach Umbrella za dojenčka Ma Corolle je izdelan iz prvovrstnih materialov, ki so prijetni na dotik in bodo že v trenutku popestrili vsako igro z dojenčkom, hkrati pa razvijali otroško domišljijo in komunikacijske veščine. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše punčke in dojenčke, že od leta 1979. V vseh punčkah in dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske normative in so prijetni na dotik in božanje.

Lastnosti

  • senčnik za na plažo
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 4. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 4 let
PorekloDesigned in France
Velikost4*8*31 cm
Skupna višina31 cm
Teža0,07 kg
Barvabela
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna