Sedež za kopanje Žaba Baby Bath Time Cotoons Smoby z rožico in priseski od 6-16 mes

Opis izdelka

Otroški sedež za kopanje Žaba Baby Bath Time z izdaje Cotoons, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za v kad, za vse otroke od 6. do 16. meseca starosti. Dečki in deklice sedijo v sedežku kot na stolčku in se med kopanjem zabavajo. Počutili se bodo varno, hkrati pa imeli ogromno možnosti, za zabavne igre v vodi. Moderni sedež za otroke je izdelan iz kakovostnega in nežnega plastičnega materiala. Je zaobljene oblike in je ergonomsko oblikovan. Otroci se zahvaljujoč zaobljenim oblikam ne bodo poškodovali, v njem bodo udobno sedeli. Otroški sedež za v banjo je sestavljen iz dveh delov – iz mizice z igračami in stolčka. Sedežek za v vodo je na sprednjem delu okrašen s školjko.

Mizica se preprosto s pritiskom primakne k stolčku in se s pomočjo gumba sprosti. Mizica za igranje je tako odmaknjena in otroka lahko preprosto vzamete s sedeža. Sedež za kopanje za najmlajše se ponaša s čudovito modro belo barvno kombinacijo in originalnim francoskim dizajnom. Barve na sedežu spodbujajo otroško domišljijo in pozitivno vplivajo na vsakega malčka. Na spodnjem delu sedeža se nahajajo priseski, zahvaljujoč čemur se otroci v sedežu ne bodo drseli, kar naredi sedež stabilen. Na enostaven način ga lahko s spodnje strani tudi snamete. Na zadnji strani otroškega sedeža je oznaka, do katere je priporočljivo banjico za otroka napolniti. Nosilnost sedeža znaša od 6 do 13 kg.

S sedežem se bodo otroci izjemno zabavali. Iz velike rožice bo voda tekla kot iz prhe v bazenček z vrtečim vodnim mlinčkom. Od tam pa v banjo. Zelena žabica Wabap se med tem kopa v svojem bazenčku. Vse to predstavlja odlično igračo za vsakega malčka, zahvaljujoč čemur bo kopanje ogromna zabava. Otroški sedežek Cotoons je izdelek francoskega proizvajalca Smoby. Izdelan iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Otroški sedež Cotoons je popoln družabnik pri kopanju za vsakega malčka. Dimenzije izdelka znašajo 42*34*25 cm.

Lastnosti

  • dodatek za kopanje dojenčka
  • nosilnost 6-13 kg
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • 2 glavna dela: sedež in igralna mizica
  • igralna mizica z mlinčkom, žabico, rožico in bazenčkom
  • nežna modro bela barva
  • priseski za pritrjevanje
  • iz trpežne, žametno nežne plastike
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost42*34*25 cm
Skupna višina25 cm
Dimenzije paketa52*19*36 cm
Skupna dolžina42 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,6 kg
Nosilnost6 - 13 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.