Sedež z didaktično mizico Cosy Seat Little Smoby s tekstilno prevleko in funkcijami za razvoj motorike od 6 mes

Opis izdelka

Sedež z didaktično mizico Cosy Seat Little je odličen napihljiv sedež z mizico, ki ga bodo uporabljali otroci že od 6. meseca starosti dalje. Večfunkcijski napihljiv sedež za otroke lahko uporabljate kot udobna opora ob hranjenju, branju ali igri, prav tako pa je na voljo igralni kotiček, ki stoji na treh nogah. Otroški sedež z oporami za roke spodbuja zdravo in varno sedenje, sestavlja pa ga tudi mehka tekstilna prevleka, ki jo lahko po potrebi oprete.

Mizica za igro je opremljena z didaktičnimi igračami, ki dobro razvijajo otrokovo fino motoriko, z njim odkrivajo nove barve in oblike in se zabavajo ure in ure. Veselijo se lahko skrivalnic s kengurujem, s katerim se naučijo mehansko obvladovati gumbe, koale na drevesu, vrtljivega ogledala, igre s prekrivanjem, ogledalca in drugih odličnih dodatkov. Didaktične igrače pri otrocih izboljšujejo prostorski vid, logično razmišljanje in prav tako spodbujajo razvoj domišljije in predstavnosti.

Sedež in mizico za igro lahko uporabljate samostojno, glede na otrokove potrebe. Mere izdelka znašajo 66*70*42 cm.Smoby je priznani francoski proizvajalec didaktičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Vse igrače Smoby izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost66*70*42 cm
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.