Sedež za v banjico Baby Bath Time Little Smoby s priseski in vodnimi igračami od 6 mes

Opis izdelka

Otroški sedež za kopanje Baby Bath Time Little francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za kopanje, za vse otroke od 6. meseca starosti. Dečki in deklice udobno sedijo v sedežku kot na stolčku in se med kopanjem zabavajo z vodnimi igračami. Ergonomski sedež za otroke je proizveden iz kakovostnega in nežnega plastičnega materiala, ki nima ostrih robov, zato so otroci v njem varni. Otroški sedež za v banjo je sestavljen iz dveh delov – iz mizice z igračami in stolčka. Sedež je primeren za otroke z najmanjšo težo od 6 do 13 kg.

Mizica se s preprostim pritiskom primakne k stolčku, odpne pa se s pomočjo gumba. Mizica za igranje je tako odmaknjena in otroka lahko preprosto vzamete s sedeža. Sedež za kopanje se ponaša s čudovito modro barvo in originalnim francoskim dizajnom. Barve na sedežu spodbujajo otroško domišljijo in pozitivno vplivajo na vsakega malčka. Na spodnjem delu sedeža se nahajajo priseski, zahvaljujoč čemur se otroci v sedežu ne bodo drseli, kar naredi sedež stabilen. Na enostaven način ga lahko s spodnje strani tudi snamete. Na zadnji strani otroškega sedeža je oznaka, do katere je priporočljivo banjico za otroka napolniti.

S sedežem se bodo otroci izjemno zabavali. Iz velike rožice bo voda tekla kot iz prhe v bazenček z vrtečim vodnim mlinčkom, od tam pa spet v kopalno kad. Prav tako se bodo odlično zabavali z modrim kitom, ki se kopa skupaj z njimi. Vse to predstavlja odlično igračo za vsakega malčka, zahvaljujoč čemur bo kopanje ogromna zabava. Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Dimenzije izdelka znašajo 42*34*25 cm.

Lastnosti

  • dodatek za kopanje dojenčka
  • nosilnost 6-13 kg
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • 2 glavna dela: sedež in igralna mizica
  • igralna mizica s kitom, rožico in bazenčkom z mlinom
  • priseski za pritrjevanje
  • iz trpežne, žametno nežne plastike
  • kakovostni francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost42*34*25 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.