Ščitniki Safety Gear set S smarTrike za kolena in zapestja iz ergonomske plastike zeleni od 6 leta

Opis izdelka

Kakovostni otroški ščitniki Gear set S za kolena in zapestja iz ergonomske plastike proizvajalca smarTrike je odlična izbira za vse male športnike od 6. do 10. leta starosti, ki se radi preganjajo po kotalkah, skirojih, rolkah ali kolesih. Otroški ščitniki so čudovite zelene barve, tako da bodo prevzeli okolico že na prvi pogled. Posebno oblikovana spodnja plastika na pogajalcih omogoča otrokom svobodo pri gibanju in zadostno zaščito. Otroci se bodo pri športnih aktivnostih s ščitniki na zapestjih in kolenih počutili udobno in varno, notranja stran ščitnikov je iz blaga, ki blaži poškodbe v primeru padca.

Otroški ščitniki spadajo med najpomembnejše zaščitne pripomočke, ki bodo vaše malčke zaščitili pred poškodbami. Brezčasen dizajn ščitnikov zagotavlja, da jih bodo otroci z veseljem uporabljali in nosili resnično dolgo časa. S ščitniki znamke smarTrike bodo otroci odlično izkoriščali njihov prosti čas, brez strahu in skrbi. Šport in aktivnosti na svežem zraku so za otroke izjemno pomembni, saj se pri njih razvija fina motorika, koordinacija gibanja in spretnost, prav tako pa krepijo svoje mišice. Poleg ščitnikov za zapestja in kolena je treba otroku priskrbeti tudi druge zaščitne pripomočke – ščitnike za komolce in čelado.

Proizvajalec smarTrike proizvaja otroške tricikle in poganjalce, ki so priljubljeni po celem svetu, njegovi izdelki pa so eni izmed najbolj prodajanih. Na svetovnem trgu deluje že več kot desetletje, in vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov ter zagotavlja kakovost in tudi varnost za igre vaših otrok. Zaščitni pripomočki znamke smarTrike so odlična izbira za vse otroke.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
VelikostS (53-55 cm)
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.