Samokolnica s kosilnico Garden Super Pack 3in1 Écoiffier z vrtnim orodjem 16 dodatkov od 18 mes

Opis izdelka

Samokolnica s kosilnico Garden Super Pack 3v1, francoskega proizvajalca Écoiffier je originalni vrtni set igrač, ki je primeren za otroke od 18. meseca starosti. Dečki in deklice se lahko veselijo turkizno-zelene samokolnice z enim kolesom in kosilnice pristnega videza, s katerimi se bodo igrali vrtnarje. Na voljo imajo tudi 16-delni set dodatkov, v katerem se nahaja plastična košarica z ročajem, 4 modelčki v obliki zelenjave, 2 cvetlična lončka, kanglica za zalivanje, grabljice, motika, grablje za listje, lopatka, vrtnarske škarje in pripomoček za sajenje. Kosilnica ob potegu za zagonsko vrv daje mehanski zvok kot pri resničnem zaganjanju.

Zahvaljujoč vrtnim igračam si otroci razvijajo svoje logično razmišljanje, ugotavljajo, kako vrtno orodje deluje in čemu so namenjeni posamezni dodatki. Pri košnji, sajenju, zalivanju in skrbi za rastline pridobivajo občutek za odgovornost, se približujejo svetu odraslih, in hkrati razvijajo svojo ustvarjalnost in domišljijo. Ob delu z vrtnim orodjem si izboljšujejo fino motoriko in gibalne spretnosti. Otroški set za vrtnarje omogoča dečkom in deklicam, da preživljajo več časa na svežem zraku in si na naraven način krepijo imunski sistem in ustvarjajo pozitiven odnos do narave.

Francoski Écoiffier prinaša otrokom kakovostne igrače originalnega dizajna, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih normativov med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*26*28 cm/44*26*49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.