Samokolnica in kosilnica Garden&Seasons Ecoiffier s košarico in vrtnim orodjem od 18 mes

Opis izdelka

Samokolnica in kosilnica z dodatki Garden&Seasons, francoskega proizvajalca Écoiffier je izjemna vrtna igrača za vse otroke od 18. meseca starosti. Dečki in deklice se lahko zabavajo s čudovito turkizno in zeleno samokolnico z enim kolesom, realistično kosilnico, s katero bodo tekali po travi, pri vrtnarjenju pa se bodo igrali s setom orodja in dodatkov. V originalni plastični košarici z ročajem bodo lahko prenašali 2 vrsti zelenjave, za zalivanje bodo uporabili kanglico, pri sajenju pa se zanesli na 2 cvetlična lončka, motiko, grabljice, lopatko, vrtne škarje in pripomoček za sajenje. Ob vlečenju za rdečo zagonsko vrv daje kosilnica mehanski zvok kot pri resničnem zaganjanju.

Zahvaljujoč tej vrtni igrači se pri otrocih razvija njihovo logično mišljenje, saj ugotavljajo, kako orodje deluje in čemu je namenjen. Z vrtnimi igračami se otroci približujejo svetu odraslih, z igro poklicev pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvijata se njihova ustvarjalnost in domišljija. S pomočjo otroškega seta za kuhinjo se razvijajo tudi drobna motorika in gibalne sposobnosti otrok.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,78 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.