Obodna žaga Jigsaw Stanley Smoby elektronska z lučko

Opis izdelka

Obodna žaga Jigsaw Stanely z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby je vrhunski pripomoček za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo igre mojstrov in obrtnikov. Otroška žaga je elektronska, s pritiskom na tipko se začne premikati kot resnična žaga. Prav tako razpolaga s svetlobno funkcijo, tako da bo igra pri delu z lesom in žago še bolj pristna. Mehak ergonomski ročaj omogoča otrokom še bolj enostaven in varnejši oprijem. Čudoviti dizajn v rumeno-črni barvni kombinaciji bo otroke prevzel že na prvi pogled. Narejena je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki bo kot nova še leta in leta.

Za svoje delovanje potrebuje 2 bateriji tipa AA/LR6, ki sta priloženi kompletu (bateriji sta testni). Mali mojstri jo bodo na polno uporabljali pri igranju mojstrov, zahvaljujoč čemur si bodo ob uporabi različnega orodja in pripomočkov razvijali svojo tehnično predstavnost, logično mišljenje in spretnost. Hkrati pa si bodo izmišljali različne gradbene projekte, ob katerih bodo uporabljali svojo domišljijo in predstavnost. Mere izdelka znašajo 15*5*15 cm. Izpolnjuje tudi najvišje varnostne standarde, je varna za igro otrok, saj nima ostrih robov.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost15*5*15 cm
Skupna višina15 cm
Dimenzije paketa24*7*21 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Teža0,2 kg
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.