Interaktivni Robot TIC Smart Smoby s 3 poučnimi igrami (angleško, francosko in nemško)

Opis izdelka

Interaktivni robot TIC Smart, francoskega proizvajalca Smoby je moderna elektronska igrača, primerna za vse otroke od 12. meseca starosti. Otroški robot z originalnim francoskim dizajnom v čudoviti barvni kombinaciji ponuja mnogo svetlobnih in zvočnih funkcij, tako da ga bodo otroci vzljubili že na prvi pogled. Pri igri se razvijajo otrokove kognitivne in motorične spretnosti, lahko pa se zabavajo z na različne načine, s čimer bodo preverili svoje sposobnosti. Izdelek je lokaliziran v angleške, francoskem in nemškem jeziku.

Možnosti igre:

  • učenje in pravilno sestavljanje del telesa glede na pomen (glava, roke, noge, trebušček) 
  • prepoznavanje in združevanje barv (modra, zelena, oranžna, bela)
  • plesni način (daje različne melodije, premika glavo v ritmu glasbe in spodbuja otroke k plesu)

Inteligentna igrača zahvaljujoč senzorju dotika prepoznava otrokove odzive in daje povratno informacijo, ali je odziv pravilen ali ne. Otroci si na zabaven način vadijo logično mišljenje, koncentracijo in motorične spretnosti. Z multifunkcijsko igračo se bo ure in ure zabavalo tudi več otrok skupaj. Igrača je narejena iz trpežne plastike, ramena in držalo pa so izdelani iz prijetno mehkega elastomera. Zahvaljujoč temu je preprosta za prenašanje, starši jo lahko za malčke vzamejo s seboj tudi na izlete. Robotek deluje na 3 AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu.

Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, ki se ponašajo s kakovostjo in trpežnostjo, saj so izdelane po normah evropskih standardov. Otroške igrače niso le kakovostne, ampak se označujejo tudi z atraktivnim in modernim francoskim dizajnom, ki je všeč otrokom po celem svetu. Robotska igrača s svojimi funkcijami je brezčasna in stilska elektronska igrača, ki vsestransko pripomore k razvoju otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost16*12*28 cm
Skupna višina28 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,7 kg
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Barvamodrá
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna