Robot z daljinskim vodenje My First Robot Kiddieland z zvokom in lučko od 18 mes

Opis izdelka

Robot z daljinskim upravljanjem My First Robot znamke Kiddieland je vrhunska elektronska igrača, ki je primerna za vse otroke od 18. meseca starosti. Otroški robot originalnega dizajna v rdeči barvni kombinaciji ponuja mnogo svetlobnih in zvočnih funkcij, tako da ga bodo otroci vzljubili že na prvi pogled. Deluje na daljinsko upravljanje, zahvaljujoč čemur se lahko giblje v vse strani, pleše in daje zvoke, svetleči obraz pa menja barve. Otroci se bodo s to odlično igračo zabavali ure in ure.

Pri igri z robotom otroci na zabaven način vadijo logično mišljenje, koncentracijo in motorične spretnosti. S to večfunkcijsko igračo se bo zabavalo tudi več otrok skupaj, prijatelji in sorodniki. Robotek je izdelan iz trpežne plastike. Je preprost za prenašanje, otroci ga lahko vzamejo s seboj tudi na izlete in se z njim do sitega naigrajo. Zahvaljujoč njemu si bodo razvijali domišljijo in predstavnosti. Robotek za otroke deluje na 4 AA/LR6 baterije, ki so priložene kompletu.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 4 x AA/LR6 included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.