Ustvarjalna igra risanje Projektor Miraculous LadyBug Educa s 40 diapozitivi in pisali od 5 leta

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke s čudovitim darilom v podobi ustvarjalne igre Risanje s Projektorjem, španskega proizvajalca Educa, s katero bodo otroci preživeli veliko zabavnih trenutkov. Ustvarjalna igra je primerna za vse otroke, predvsem pa deklice od 5. leta starosti, ki rade rišejo in barvajo pobarvanke. Projektor je zasnovan v stilu in barvah animirane televizijske serije Miraculous LadyBug, ki jo poznajo otroci po celem svetu. Za popolno doživetje pri risanju bo poskrbel set 40 diapozitivov, ki jih bodo otroci projicirali na mizo in z barvicami prerisovali in barvali sličice priljubljene junakinje.

Ta ustvarjalna igra je izjemna za razvoj otroške domišljije in predstavnosti, ob kateri se učijo potrpežljivo risati in barvati sličice do samih detajlov ter si izboljšujejo koordinacijo roka-oko. Pri risanju se pri otrocih razvija tudi fina motorika, so mirnejši in se lahko bolje osredotočijo, kar je zelo dobrodošlo pri kasnejšem razvoju. Set za risanje Educa bo vaše otroke navdušil in v njih ob risanju vzbudil željo po ustvarjanju lepih risbic. S tem se bodo naučili risanja in pridobili tehnične veščine. Projektor je izdelana iz kakovostne umetne mase.

Z bogatim setom dodatkov se bodo dečki in deklice zabavali ure in ure. Ustvarjalni set za risanje znamke Educa je najlepše darilo za vse ustvarjalne otroke, ki bodo z njeno pomočjo vzpostavili pozitiven odnos do risanja. Špansko podjetje Educa se osredotoča na izdelavo otroških družabnih iger, puzzel iz lesa in trdega papirja. Kreativni set s projektorjem je kakovostni evropski izdelek, ki izpolnjuje vse stroge evropske kriterije. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloŠpanija
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.