Risanje Frozen 2 Disney tablica Educa s predlogami in dodatki za otroke od 5 leta

Opis izdelka

Tablica za risanje Frozen 2 Disney je moderna in brezčasna igrača, ki vsestransko razvija ustvarjalnost in domišljijo. Ustvarjalni set v sebi skriva osvetljeno tablico, na katero lahko preprosto pritrdite predloge sličic s priljubljenim Disneyjevim motivom Frozen 2 (Ledeno kraljestvo 2). Te lahko otroci samostojno prerišejo na papir in jih pobarvajo po lastni želji ali pa glede na predlogo. Set s tablico vsebuje brošuro s 32 stranmi s sličicami priljubljenih junakov, navodila s koraki in 1 svinčnik za risanje. Vsi otroci, predvsem pa deklice od 5. leta starosti bodo tako lahko narisali svoji najljubši princeski Anno in Elso, medtem pa nanje čakajo tudi druge vesele sličice.

Set za risanje Educa bo vaše otroke navdušil in v njih ob risanju vzbudil željo po ustvarjanju lepih risbic. Princip prerisovanja predloge na osvetljeni tablici bodo otroci hitro usvojili, še več, to jih bo izjemno zabavalo. Povadili bodo svojo fino motoriko in koordinacijo roka-oko. S tem se bodo naučili risanja in pridobili tehnične veščine. Tablica je izdelana v čudoviti modri barvi, ki jo krasijo bele snežinke. Za delovanje potrebuje 3 baterije tipa AAA, ki niso priložene kompletu. Tablica služi za osvetlitev predloge in nima drugih funkcij. Izdelana je iz kakovostne plastike in je varna za otroke. 

Z bogatim setom dodatkov in predlog za risanje se bodo dečki in deklice zabavali ure in ure. Risalni set znamke Educa je najlepše darilo za vse ustvarjalne otroke, ki bodo z njeno pomočjo vzpostavili pozitiven odnos do risanja. Špansko podjetje Educa se osredotoča na izdelavo otroških družabnih iger, puzzel iz lesa in trdega papirja. Ustvarjalni set je kakovostni evropski izdelek, ki izpolnjuje vse stroge evropske kriterije. Ne čakajte in svojim otrokom priskrbite veselje s tem ustvarjalnim setom.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa36*26*6 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x LR41
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.