Ribiška mizica Fishing table Écoiffier z ribiško palico in mrežico od 18 meseca

Opis izdelka

Ribiška mizica Fishing table francoskega proizvajalca Écoiffier je odlična igrača za vse otroke od 18. meseca starosti. V modro ribiško mizico lahko napolnite z vodo, na kateri bodo plavale štiri račke – modra, rumena, oranžna in temno modra. Račke imajo na hrbtu priročno zanko, zahvaljujoč kateri jih lahko ujamete z modro palico s kaveljcem. Na ribiški mizici se nahaja tudi tobogan v obliki lista, po katerem se račke spustijo naravnost na gladino vode. Mizica je čudovito okrašena z listki, na njej pa so priročne odprtine, kamor lahko otroci odložijo ribiške pripomočke, med katerimi je tudi oranžna mrežica, kamor lahko pospravite ujete račke. 

Otroci obožujejo igre z vodo in prav ribiška mizica Fishing table jim bo priskrbela ogromno zabavnih trenutkov, če se bodo igrali sami ali pa s prijatelji in sorojenci. Z igro lovljenja račk si otroci izboljšujejo svojo fino motoriko, reflekse in se učijo bolje ugibati oddaljenost. Prav tako pa se razvija njihova domišljija, predstavnost in komunikacijske spretnosti. Stolček ima zaobljene robove, je varen za igro otrok ter je stabilen zahvaljujoč dvema trdnima nogama. Njegove dimenzije znašajo 54*37*31 cm. S stolčkom se bodo otroci igrali celo leto, v zunanjih in notranjih prostorih. Zahvaljujoč priročnemu odtoku boste odvečno vodo izpustili hitro in preprosto.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so te igrače primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost54*37*31 cm
Teža1,63 kg
Barvamodrá
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna