Rezervoar za vodne pištole SpyraBase Blue Spyra modra s prostornino 20 litrov odporna sklopna s trakovi od 8 let

Opis izdelka

Rezervoar za vodne pištole SpyBase Blue v modri izvedbi je odličen dodatek za vodne bitke, ki ga bodo cenili tako odrasli kot otroci od 8. leta dalje. Navdušenci adrenalina se lahko pri igri z vodnimi pištolami Spyra zanesejo na praktičen vir, iz katerega bodo črpali vodo in polnili svoje orožje. Zložljiv rezervoar je izdelan iz trpežnega nepropustnega tekstila, tehta le 1,2 kg in vanj lahko spravite 20 litrov vode. Enostavno se ga da prenašati s pomočjo 2 trdnih trakov, ne zavzame veliko prostora, po vsaki igri pa ga je mogoče hitro zložiti in shraniti.

Vodni rezervoar SpyraBase se ponaša z visoko odpornostjo in stabilnostjo v kateremkoli okolju. Zanesite se nanj pri igri v vrtu in na dvorišču, lahko ga vzamete s seboj na počitnice, izlete, preprosto povsod, kjer se odločite doživeti adrenalinsko avanturo s svojo družino. Zahvaljujoč njemu boste pri ekipnih igrah s prijatelji in sodelavci doživeli še bolj realistične izkušnje, zaradi izrazite modre barve pa se boste lahko enostavno ločili od nasprotnika.

    Nemško podjetje Spyra s sedežem v Münchnu prinaša otrokom in odraslim premium vodne pištole, razvite po najnovejših tehnologijah. Vodna orožja Spyra z elektronskim in ročnim polnjenjem omogočajo uporabniku močno in natančno streljanje na velike razdalje. V sortimentu blagovne znamke Spyra se nahaja tudi kakovostna oprema za vodne pištole, kot so vodni granati, vodne pištole, barve za ekipe in številni drugi dodatki.

    Doprava 79

    Tehnične lastnosti

    StarostOd 8 let
    PorekloNemčija
    Velikost35*35*20 cm
    Skupna višina20 cm
    Pakirano v kartonu A/NDa
    Teža1,2 kg
    Prostornina L20 l
    Barvamodra
    Nabor izdelkovNe
    gift SS2024SPCR1x Farbičky
    loader  Nalagam sete ...

    Ocene

    loader  Nalagam ocene …
     Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.