Rezervoar za vodne pištole SpyBase Red Spyra rdeča z volumnom 20 litrov odporna zložljiva s trakovi od 8 let SPBA1R

Opis izdelka

Nádrž za vodne pištole SpyraBase Red v rdeči barvi je odličen dodatek za vodne spopade, ki ga bodo cenili tako odrasli kot otroci od 8 let. Navdušenci adrenalina se lahko zanesejo na praktičen vir, iz katerega bodo črpali vodo in polnili svoje orožje. Zložljiva nádrž je izdelana iz trdnega neprepustnega tekstila, tehta le 1,2 kg in vanjo lahko spravite 20 litrov vode. Zaradi 2 trdnih ročajev jo je enostavno prenašati, ne zavzame veliko prostora, po vsaki igri pa jo je mogoče hitro zložiti in shraniti.

Vodna nádrž SpyraBase se ponaša z visoko odpornostjo in stabilnostjo v kateremkoli okolju. Zanesite se nanjo pri igri v vrtu in na dvorišču, lahko jo vzamete s seboj na počitnice, izlete, preprosto povsod, kjer se odločite doživeti adrenalinsko avanturo s svojo družino. Zahvaljujoč njej boste pri ekipnih igrah s prijatelji in kolegi doživeli še bolj realistične izkušnje, zaradi izrazite rdeče barve pa se boste lahko enostavno ločili od nasprotnika. Dimenzije zložene nádrže so 35*23*6 cm, dimenzije v razširjenem stanju pa 35*35*20 cm.

    Nemško podjetje Spyra s sedežem v Münchnu prinaša otrokom in odraslim premium vodne pištole, razvite po najnovejših tehnologijah. Vodno orožje Spyra z elektronskim in ročnim polnjenjem omogoča uporabniku močno in natančno streljanje na velike razdalje. V ponudbi znamke Spyra najdete tudi kakovostne dodatke za vodne pištole, kot so vodni granati, vodne pištole, barve za ekipe in številni drugi dodatki.

    Doprava 79

    Tehnične lastnosti

    StarostOd 8 let
    PorekloNemčija
    Velikost35*35*20 cn
    Prostornina L20 l
    Barvardeča
    Nabor izdelkovNe
    gift SS2024SPCR1x Farbičky
    loader  Nalagam sete ...

    Ocene

    loader  Nalagam ocene …
     Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.