Restavracija s kuhinjo Food Corner Smoby dvostranska s terminalom in aparatom za pijačo 29 dodatki

Opis izdelka

Restavracija s kuhinjo Food Corner francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično izbiro za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki si želijo voditi lastno restavracijo. Večnamenska restavracija je izdelana iz trdne in trpežne plastike in se ponaša z brezčasnim dizajnom v kombinaciji sive in bele. Malim kuharjem in gostom omogoča dostop z vseh strani, deli se na restavracijo in kuhinjski del. Sestavlja jo bogati set 29 dodatkov, med katere spadajo hamburger, ki se ga bodo otroci sami naučili sestaviti, ponvica s funkcijo obračanja. pribor, krožnik, kozarčki, steklenički s kečapom in majonezo, pladenj, večje vilice, lopatka in nož, pomfrit, cvrtnik, palačinka, čitalec kartic, plačilna kartica in potrdila o nakupu. 

Kuhinjski del je opremljen s hladilnikom, štedilnikom z vrtljivimi gumbi, koritom s pipo, kavomatom in fritezo, v kateri bodo mali kuharski mojstri in mojstrice pripravljali okusen ocvrt krompirček. Pri kuhanju se lahko zanesejo na dovolj prostora za shranjevanje – v priročne predalčke in na poličke lahko shranijo vse dodatke, s katerimi delajo in na kaveljce obesijo kuhinjske pripomočke. Nad kavomatom se nahaja replika kalkulatorja, ki služi za računanje cene naročila. Kuhinja je opremljena z napisom Food Corner Restaurant in deluje pristno, otroci se bodo z njo igrali leta in leta. 

Restavracijski del je opremljen z višjim pultom, kjer gosti prevzamejo svoje naročilo, lahko pa si postrežejo tudi pijačo z avtomata, kamor postavijo pripravljeni kozarec. Pod izdajnim avtomatom je terminal za naročila, s pomočjo katerega si dečki in deklice izberejo z dnevne ponudbe jedi in pijače. Pri plačilu se lahko zanesejo na plačilno kartico, ki jo vstavijo v plačilni terminal, z druge strani pa si vzamejo račun. V kosilu lahko uživajo na stranskem delu, na podaljšanem delu kuhinjskega pulta. Neposredno pod njim se nahaja tudi koš za smeti, kamor odvržejo ostanke. Na sprednjem delu restavracije je na spodnjem delu naveden odpiralni čas, zadnja stena pa je okrašena s čudovitim kuhinjskim motivom. 

Skupne mere restavracije s kuhinjo znašajo 63*39*96 cm, višina delovnega pulta meri 49 cm. Je izjemno stabilna in ne zavzema veliko prostora. Otroci se bodo pri igri kuharjev in gostov naučili delati s kuhinjskimi pripomočki in pridobivali zanimanje za kuhanje in peko. S tem se bodo približevali svetu odraslih, se znebili treme in se učili samozavestnejše nastopati. Pri komunikaciji s prijatelji in sorojenci si izboljšujejo tudi komunikacijske spretnosti in veščine izražanja. Izboljšujejo si logično mišljenje, koncentracijo in fino motoriko. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom kakovostne igrače, ki jim pomagajo odkrivati njihovo lastno osebnost in individualnost. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost63*39*96 cm
Skupna višina96 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa60*24*69 cm
Skupna dolžina63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,62 kg
Barvabež
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.