Restavracija z elektronsko kuhinjo Kids Restaurant Smoby in funkcionalno blagajno s kavomatom in jedilnim kotičkom višina 101 cm

Opis izdelka

Restavracija z elektronsko kuhinjo Kids Restaurant francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo kuharje. Brezčasni dizajn bo navdušil vse otroke, ki se lahko veselijo odličnih elektronskih funkcij in bogatega seta dodatkov. Restavracija s kuhinjo, blagajno in jedilnim kotičkom ponuja zabavo za več otrok hkrati, ki bodo z njo preizkusili različne igre vlog.

Sprednji del restavracije je okrašen z originalno ponudbo jedi in tablico za pisanje, zahvaljujoč čemur deluje še bolj pristno. Dečki in deklice se bodo zabavali tudi s pečico za peko z vrtljivimi gumbi z mehanskim zvokom cric-cric, hladilnikom, štedilnikom in kuhalno ploščo s pristnim zvokom kuhanja, razveselili pa se bodo tudi navodil za izdelav hamburgerja, ki so nameščena pod kavnim avtomatom.

Za odpiranje restavracije bo otrokom služilo obvestilo z napisom Open/Closed, obesili pa bodo tudi tablo z dnevnim menijem, da bi privabili stranke. Kartico z naročilom otroci pripnejo na zgornji del kuhinjice, da bi kuharji lahko začeli s pripravo. Po kosilu lahko gosti plačajo s kartico ali v gotovini, blagajnik pa ima na voljo tudi elektronsko blagajno s funkcionalnim kalkulatorjem z LCD ekranom in pos terminal. Trgovci se bodo naučili delati z bankovci in kovanci različne vrednosti.

Bogati set pripomočkov vsebuje kar 73 dodatkov, med katerimi bodo mali kuharji našli tudi toplotno občutljive testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumene kot bi bile prave. Otroci si pri pripravi kosila lahko lastnoročno narežejo korenje, popečejo ribo, steak ali pa svoje spretnosti preverijo s ponvijo za obračanje palačink. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, jajček, kolaček, različne kapsule za kavomat, steklenička kečapa, gorčice, hamburger z dodatki, solnica, lonec s pokrovko, solata, pomfrit, pica z dodatki, nož za rezanje, zajemalka, deska za rezanje in večje vilice. 

Vsi detajli restavracije so prilagojeni malim otroškim rokicam. Otroci tako razvijajo svoje tipne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Z igro si razvijajo tudi komunikacijske spretnosti, z igro kuharjev, natakarjev in blagajničarjev se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Čudovit dizajn s kuhinjskim motivom in sličicami nad delovnim pultom prinaša otrokom najboljša doživetja pri igri lastnikov restavracije. Otroci si izboljšujejo svojo koncentracijo in dojemanje, ugotovili bodo, čemu je namenjena posamezna posoda in dodatki. Stregli bodo gostom, pridajali in se učili novih reči.

Kuhinja stoji na stabilnih nogah, celotne mere znašajo 138*44*101 cm z višino pulta 50 cm, zahvaljujoč kateremu bo vsak starš znal določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega otroka. Kuhinja deluje na 2 bateriji tipa LR03 1.5 V, ki nista priloženi setu in eno tipa LR54/AG10 1.5V, ki jo set vsebuje. Proizvedena je iz najkakovostnejše umetne mase s pomočjo tehnologije Blow molding, zahvaljujoč kateri se ponaša z visoko trpežnostjo in trdnostjo in bo vašim najmlajšim služila leta in leta.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost110*36*101 cm
Skupna višina101 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa76*20*82 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,5 kg
OpombaType of batteries: 2 x LR03 (not included) and 1 x LR54 (included
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.