Restavracija z elektronsko kuhinjo Chef Corner Restaurant Smoby dvostranska s tekočo vodo in specialitetami nastavljiva po višini ter 70 dodatkov

Opis izdelka

Francoski oblikovalci Smoby prinašajo spretnim kuharjem in kuharicam od 3. leta starosti brezčasno restavracijo s kuharskimi specialitetami, ki lahko raste z otroci vse do njihovega 8. leta! Brezčasni dizajn bo navdušil vse otroke, ki se lahko veselijo odličnih elektronskih funkcij, tekoče vode in bogatega seta dodatkov. Restavracija s kuhinjo, blagajno in jedilnim delom ponuja zabavo za vse otroke, ki bodo z njo preizkusili različne igre vlog. Sprednji del restavracije je opremljen z originalnimi slikicami jedi s cenami, zahvaljujoč čemur deluje še bolj pristno.

Restavracija se prilagodi otrokovi starosti in njegovim potrebam – s podstavki z višino 8 cm lahko na preprost način povišate osnovno raven delovnega pulta iz 51 cm na 59 cm. Tej izboljšavi bodo hvaležni predvsem starši, ki imajo več otrok različne starosti. Tekoča voda se sprosti s pritiskom na gumb in deluje po sistemu neprekinjenega kroga, tako da teče v pomivalno korito in nato nazaj v zbiralnik. Dečki in deklice se bodo zabavali tudi s pečico za peko z vrtljivimi gumbi z mehanskim zvokom cric-cric, hladilnikom, štedilnikom in kuhalno ploščo s pristnim zvokom kuhanja, razveselili pa se bodo tudi knjige receptov s sličicami, nameščeno pod kavnim avtomatom.

Za odpiranje restavracije bo otrokom služil listek z napisom Open/Closed, obesili pa bodo tudi tablo z dnevnim menijem, sa bi privabili stranke. Mali gosti se lahko v restavraciji usedejo na trden stolček brez naslona in si izberejo svojo jed. Kartico z naročilom otroci pripnejo na zgornji del kuhinjice, da bi kuharji lahko začeli s pripravo. Po kosilu gosti plačajo s kartico ali v gotovini, blagajnik pa ima na voljo tudi elektronsko blagajno s funkcionalnim kalkulatorjem z LCD ekranom in pos terminal. Pri plačilu lahko znesek napišejo tudi na račun. Trgovci se bodo naučili delati s papirnatimi bankovci in kovanci različne vrednosti, na voljo pa bodo imeli tudi pametni telefon, ki je videti kot pravi.

Bogati set pripomočkov vsebuje kar 70 dodatkov, med katerimi bodo mali kuharji našli tudi testenine, ki pri temperaturi nad 18 °C postanejo čudovito rumeni, kot pri pravem kuhanju. Otroci si pri pripravi kosila lahko lastnoročno narežejo korenje, popečejo ribo, steak ali pa svoje spretnosti preverijo s ponvijo za obračanje palačink. Med pripomočki se nahajajo tudi žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, jajček, kolaček, različne kapsule za kavomat, steklenička kečapa, gorčice, hamburger z dodatki, solnica, poprnica, ki med tresenjem dajta zvok cric-cric, lonec z juho, solata, pomfri, pica z dodatki, nož za rezanje, zajemalka, deska za rezanje in večje vilice. 

Vsi detajli restavracije so prilagojeni malim otroškim rokicam. Otroci tako razvijajo svoje tipne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Z igro si razvijajo tudi komunikacijske spretnosti, z igro kuharjev, natakarjev in blagajničarjev se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Čudovit dizajn s kuhinjskim motivom in sličicami nad delovnim pultom prinaša otrokom najboljša doživetja pri igri lastnikov restavracije. Otroci si izboljšujejo svojo koncentracijo in dojemanje, ugotovili bodo, čemu je namenjena posamezna posoda in dodatki. Stregli bodo gostom, pridajali in se učili novih reči.

Kuhinja stoji na stabilnih nogah, celotne mere znašajo 138*44*101 cm z višino pulta 51 cm, zahvaljujoč kateremu bo vsak starš znal določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega malčka. Ob uporabi podstavkov je skupna višina kuhinje 109 cm, višina delovnega pulta pa 59 cm. Kuhinja deluje na 1 baterijo tipa CR2032, ki je priložena kompletu. Proizvedena je iz najkakovostnejše umetne mase s pomočjo tehnologije Blow molding, zahvaljujoč kateri se ponaša z visoko trpežnostjo in trdnostjo in bo vašim najmlajšim služila leta in leta.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost138*44*101 cm
Skupna višina101 cm
Višina delovne površine51 - 59 cm
Dimenzije paketa76*24*82 cm
Skupna dolžina138 cm
Nastavljiva višinaDa
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža11,4 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvašedá
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.