Ravnotežnostna banjica z blazino Cosy Top Swing Smoby večfnkcijska gugalnica za razvoj gibanja od 12 mes

Opis izdelka

Ravnotežnostni krožnik z blazino Cosy Top Swing je izjemni gibalni pripomoček, ki ga bodo vaši otroci od 12. meseca starosti uporabili tudi kot večnamenski toboganček. Ta univerzalna igrača francoskega proizvajalca Smoby bo zabavala dečke in deklice pri igri v notranjih in zunanjih prostorih. Ravnotežnostno banjico lahko preprosto obrnete tudi na drugo stran in tako prejmete originalni toboganček. Ponaša se s prvorazredno evropsko kakovostjo, saj je banjica narejena iz najkakovostnejše umetne mase z zaobljenimi robovi, saj omogoča varnost in ure polne zabave. Tobogan lahko zahvaljujoč priročnim meram postavite kamorkoli in ga imate vedno na očeh. Banjico lahko uporabite tudi kot tobogan, saj ponuja še mnogo drugih aktivnosti.

Pripomoček za ravnotežje bodo otroci uporabili tudi kot udoben sedež in hkrati plezalo. Banjica omogoča otrokom tudi zibanje in vrtenje, v njej se bodo lahko igrali tudi z drugimi igračami. Med poletnimi meseci jo lahko napolnite z vodo in tako prejmete majhen otroški bazenček, ali pa vanj natresete pesek, če se malčki radi zabavajo v peskovniku. Ta brezčasna igrača je bila zasnovana tako, da bi v največji meri pripomogla k razvoju otrokovih spretnosti. Zagotavlja prostor za počitek in zabavo, otroci pa lahko z igro tudi telovadijo. Pri vsaki igri si razvijajo lepšo telesno držo in občutek za ravnotežje. Krepijo tudi mišice na nogah in rokah, s čimer se izboljšujejo njihove spretnosti in odkrivanja vsake spremembe položaja.

Prednosti ravnotežnostne banjice:

  • večnamenska uporaba - tobogan, bazenček, plezalo, peskovnik in gugalnica
  • ugodno vpliva na razvoj otrok
  • prvorazredni UV filter ščiti pred bledenjem
  • kakovostna in trpežna plastika
  • vsebuje tudi mehko tekstilno blazino (pranje do 40 °C)
  • nosilnost kar 25 kg
  • za dečke in deklice od 1. do 5. leta starosti
  • uporaba v notranjih prostorih in na prostem

Po vsaki zabavi prihaja tudi čas za počitek. Za to bo oblično poskrbela blazina s pikami, na kateri lahko otroci tudi zaspijo. Oblika banjice spominja na naročje staršev, ki priskrbi otrokom občutek varnosti. Elegantno blazino perete v pralnem stroju pri temperaturi 40 °C. Mere banjice znašajo 75*72*24 cm, kjer višina meri 24 cm in dolžina 75 cm. Teža znaša 3 kg, nosilnost pa kar 25 kg. Ravnotežnostni krožnik je izdelan iz plastike najvišje kakovosti, ki kljubuje tudi slabim vremenskim razmeram. Njegova površina je zaščitena z UV stabilizatorji, tako da bo ohranil svojo čudovito turkizno barvo tudi po več letih uporabe.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom kakovostne in originalne igrače. Plastika igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo, prijetno zaobljenimi robovi in odličnim občutkom za igro. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, zaradi česar so postale priljubljene pri tisočih otrocih. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja evropsko kakovost in francoski dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost75*72*24 cm
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa77*26*78 cm
Skupna dolžina74 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,0 kg
Nosilnost25 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.