Ravnotežnostna banjica z blazino Cosy Top Swing Smoby večfunkcijska za razvoj motorike in gibanja od 12 mes

Opis izdelka

Ravnotežnostni krožnik oz. banjica z blazino Cosy Top Swing je najnovejši gibalni pripomoček in igrača za vse otroke od 1. leta starosti. Pri njegovem razvoju so sodelovali vrhunski francoski oblikovalci z delavnice Smoby. Banjica je zasnovana v čudoviti turkizni barvi, ki bo dečke in deklice prevzela že na prvi pogled. Večfunkcijska igrača pripomore k razvoju otroške motorike, ohranjevanjem ravnotežja in krepitvijo mišic na igriv način. Oblika banjice je prilagojena otrokovim potrebam in spominja na naročje staršev. V njej se lahko zibajo, vrtijo, nagibajo, se v njej igrajo z igračami, jo uporabijo kot sedež ali toboganček. Univerzalni krožnik bo postal družabnik otrok čez celo leto – z njim se bo igral v notranjih in tudi zunanjih prostorih. Svojo uporabnost bo med vročimi poletnimi dnevi našel kot bazenček ali pa peskovnik, v katerem lahko otroci ustvarjalno gradijo svoje peščene gradove.

Glavne prednosti:

  • večfunkcijski pripomoček za gibanje
  • razvija koordinacijo, pravilno telesno držo, ravnotežje, stabilnost in krepi mišice
  • primeren za notranje prostore in zunanje prostore
  • vsestranska uporabnost 5v1 – gugalnica, tobogan, plezalo, peskovnik, bazen
  • UV filter proti bledenju barv
  • kakovostna in trpežna plastika je preprosta za čiščenje z običajnimi čistilnimi sredstvi
  • mehko tekstilno blazino lahko perete v pralnem stroju (do 40 °C)
  • robusten dizajn kljubuje slabim vremenskim razmeram
  • nosilnost kar 25 kg
  • za otroke od 1. do 5. leta

Francoski dizajn v kombinaciji z visoko funkcionalnostjo bo popolnoma izpolnjeval potrebe otrok iz fizičnega in duševnega vidika. Dečki in deklice se bodo z banjico igrali leta in leta, med tem pa bodo preizkušali različne igre, ki bodo preverile njihove gibalne spretnosti. Otroci bodo skupaj z njim hitro osvojili pravilno telesno držo, naučili se bodo na ohranjevati ravnotežje in stabilnost, okrepili svoje mišice na rokah in nogah. Z ravnotežnostnim krožnikom Smoby bodo otroci razvijali tudi spretnost in natančnost, bolje bodo dojemali prostor in fizikalne zakonitosti – otroci bodo dovzetnejši za nova znanja.

Druge igre z ravnotežnostnim krožnikom

  • Skrivalnice: mlajši otroci obožujejo skrivalnice, povsem preprosto se bodo skrili pod krožnik. Najprej ga bodo obrnili navzven, s čimer bodo urili svoje roke in noge potem pa ugotovili, da se lahko odlično skrijejo, saj so dovolj majhni. Oblika krožnika bo zagotovila, da bodo imeli tudi pod njo dovolj zraka in svetlobe. Na takšen način bodo premagali strah pred samoto in se učili samostojnosti.
  • Metanje žogic: ciljanje in metanje žogic v krožnik je odličen način, kako otroke zaposliti za dlje časa, med tem pa bodo vadili svojo koordinacijo oko-roka. Ta igra bo prevzela predvsem otroke od 2. leta starosti, ki se bodo zabavali z metanjem plišastih igrač in žogic v sam krožnik. Tekmovanja se lahko udeleži tudi več otrok, med seboj lahko tekmujejo za naziv najboljšega strelca.
  • Letalo: pustite svoje otroke, da bi se igrali priljubljeno igro letanja z letalom. Ko bodo otroci krožnik obrnili, lahko nanj ležejo s trebuščkom navzdol in odročijo roke kot da imajo krila. Ta položaj je odličen za izboljšanje stabilnosti hrbta in okrepitev hrbtnih mišic. Kateri malček bo najbolje upodobil letalo?
  • Bazenček z žogicami: napolnite krožnik z barvnimi žogicami, med katerimi bo malček iskal in zbiral žogice enake barve. Takšna igral izrazito vpliva na otroško predstavnost in domišljijo, izboljšujejo pa se tudi njegove kognitivne sposobnosti.

S pomočjo banjice bodo otroci telovadili in tudi počivali. Del te multifunkcionalne igrače je tudi modna blazina, kamor se lahko otroci uležejo in si po igri odpočijejo. Blazino lahko perete v pralnem stroju pri temperaturi 40 °C. Mere krožnika znašajo 75*72*24 cm, kjer višina meri 24 cm in dolžina 75 cm. Tehta 3 kg, nosilnost pa znaša 25 kg. Ravnotežnostni krožnik je izdelan iz prvovrstne plastike, ki kljubuje tudi slabim vremenskim razmeram. Njegova površina je zaščitena z UV filtrom, tako da bo ohranil svoj videz tudi po več letih uporabe. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom kakovostne in originalne igrače. Plastika igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo, prijetno zaobljenimi robovi in odličnim občutkom za igro. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, zaradi česar so postale priljubljene pri tisočih otrocih. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja evropsko kakovost in francoski dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost75*72*24 cm
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa77*26*78 cm
Skupna dolžina74 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,0 kg
Nosilnost25 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.