Ravnotežnostna banjica z blazino Cosy BIG gugalnica-tobogan-plezalo-peskovnik-bazen od 12 mes

Opis izdelka

Ravnotežnostni krožnik z blazino Cosy  je izjemni otroški bazenček, nemškega proizvajalca BIG, ki bo zabaval dečke deklice že od njihovega od 12. meseca starosti. Večfunkcijska banjica je primerna za notranje in tudi zunanje prostore, hitro se napolni z vodo, kjer lahko otroci čofotajo in se osvežijo med vročimi poletnimi dnevi. Posebna oblika in zaobljeni robovi otroku med kopanjem zagotavljajo varnost in veliko zabavnih trenutkov. Takšnemu bazenčku bodo hvaležni vsi starši, zahvaljujoč prav odličnim dimenzijam in preprosti uporabi. Banjico lahko uporabite tudi kot peskovnik, ne le bazenček.

V ravnotežnostnem krožniku se lahko otroci nagibajo, zibajo in vrtijo, se v njem igrajo z igračami ali pa ga obrnejo na drugo stran ter krožnik uporabijo kot stolček ali tobogan. Ravnotežnostni krožnik za otroke je bil zasnovan tako, da bi izpolnjeval potrebe otrok iz fizičnega in duševnega vidika. Dečki in deklice se bodo s krožnikom odlično zabavali in hkrati tudi telovadili – lahko ga uporabljajo kot plezalo. Otroci bodo nad njim navdušeni že na prvi pogled, z njim se bodo igrali ure in ure. Pri igri s krožnikom bodo vadili pravilno telesno držo in lovili svoje za ravnotežje. Krepili bodo tudi mišice na nogah in rokah, s čimer si bodo izboljšali tudi svoje spretnosti in opazovali vsake spremembe položaja.

Prednosti ravnotežnostne banjice:

  • univerzalna uporabnost 5v1 – gugalnica, tobogan, plezalo, peskovnik, bazen
  • za vsestranski razvoj otrok
  • kakovostni UV filter zagotavlja čudoviti videz igrače tudi po več letih uporabe
  • trpežna umetna masa najvišje kakovosti
  • mehka tekstilna blazina (možnost pranja do 40 °C)
  • visoka nosilnost kar 25 kg
  • za dečke in deklice od 1. do 5. leta starosti
  • uporaba v notranjih prostorih in na prostem

Z ravnotežnostno banjico prihaja tudi kakovostna blazina s pikastim vzorcem, na katerem si lahko malček prijetno odpočije. Oblika banjice spominja na naročje staršev, zato otrokom daje občutek varnosti in sigurnosti. Blazino perete v pralnem stroju pri temperaturi 40 °C. Mere izdelka znašajo 75*72*24 cm, kjer višina meri 24 cm in dolžina 75 cm. Tehta 3 kg, nosilnost pa znaša 25 kg. Ravnotežnostni krožnik je izdelan iz plastike najvišje kakovosti, ki kljubuje tudi slabim vremenskim razmeram. Njegova površina je zaščitena z UV stabilizatorji, tako da bo ohranil svoj videz tudi po več letih uporabe. 

Nemška znamka BIG je znana po svoji kakovosti igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Originalni dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 59
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 12 mesecev
PorekloGermany
Velikost75*72*24 cm
Skupna višina24 cm
Skupna dolžina75 cm
UV filterDa
Teža3,0 kg
Nosilnost25 kg
Barvašedá
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna