Ravnotežnostna banjica z blazino Cosy BIG večfunkcijska za razvoj motorike in gibanja od 12 mes + darilo 60 ks žogic

Opis izdelka

Ravnotežnostni krožnik z blazino Cosy, nemškega proizvajalca BIG bo razveselil dečke deklice od 12. meseca starosti in jim omogočil razvoj njihove motorike in ravnotežja na preprost in naraven način. Posebna oblika krožnika spominja na starševo naročje, v njem se bodo otroci počutili varno in udobno. V ravnotežnostnem krožniku se lahko zibajo, vrtijo in nagibajo, lahko ga uporabijo tudi kot sedež ali toboganček. Sel paketa je tudi darilni set 60 barvnih kroglic, zahvaljujoč katerim boste svojim najmlajšim pripravili priljubljeno kopel iz kroglic, v kateri bodo lahko noreli in tudi počivali. Priročno igračo lahko uporabljate v notranjih in zunanjih prostorih – med vročimi poletnimi dnevi se lahko napolni z vodo ali peskom, tako da lahko otroci kar na vrtu skopajo ali pa si postavijo gradove iz peska in kopljejo tunele. Za male športnike pa bo služila kot plezalo.

Glavne prednosti:

 • za vsestranski razvoj otrok
 • gibalni pripomoček za razvoj koordinacije, pravilne telesne drže, ravnotežja in stabilnosti ter krepitev mišic
 • primeren za notranje prostore in zunanje prostore
 • vsestranska uporabnost 5v1 – gugalnica, tobogan, plezalo, peskovnik, bazen
 • UV filter preprečuje bledenje barv
 • darilni set 60 barvnih žogic s premerom 25 cm
 • kakovostna plastika je preprosta za čiščenje z običajnimi čistilnimi sredstvi
 • mehko tekstilno blazino lahko perete v pralnem stroju (do 40 °C)
 • robusten dizajn kljubuje slabim vremenskim razmeram
 • nosilnost kar 25 kg
 • za otroke od 1. do 5. leta

Ravnotežnostni krožnik za otroke je bila zasnovan tako, da bi izpolnjeval potrebe otrok iz fizičnega in psihičnega vidika. Dečki in deklice se bodo s krožnikom odlično zabavali in hkrati tudi telovadili. Starši bodo hitro navdušeni nad njegovo priročnostjo, vsestranskostjo in prednostmi za svoje otroke. Otroci bodo hitro usvojili pravilno telesno držo, naučili se bodo na ohranjevati ravnotežje in stabilnost in okrepili svoje mišice na rokah in nogah. Z ravnotežnostnim krožnikom BIG bodo otroci razvijali tudi spretnost in natančnost, bolje bodo dojemali prostor in fizikalne zakonitosti – otroci bodo dovzetnejši za nova znanja. Pri igri z barvnimi kroglicami se učijo prepoznavati posamezne barve, si izboljšujejo fino motoriko.

Druge igre z ravnotežnostnim krožnikom

 • Skrivalnice: mlajši otroci obožujejo skrivalnice, povsem preprosto se bodo skrili pod krožnik. Najprej ga bodo obrnili navzven, s čimer bodo urili svoje roke in noge potem pa ugotovili, da se lahko odlično skrijejo, saj so dovolj majhni. Oblika krožnika bo zagotovila, da bodo imeli tudi pod njo dovolj zraka in svetlobe. Na takšen način bodo premagali strah pred samoto in se učili samostojnosti.
 • Metanje žogic: ciljanje in metanje žogic v krožnik je odličen način, kako otroke zaposliti za dlje časa, med tem pa bodo vadili svojo koordinacijo oko-roka. Ta igra bo prevzela predvsem otroke od 2. leta starosti, ki se bodo zabavali z metanjem plišastih igrač in žogic v sam krožnik. Tekmovanja se lahko udeleži tudi več otrok, med seboj lahko tekmujejo za naziv najboljšega strelca.
 • Letalo: pustite svoje otroke, da bi se igrali priljubljeno igro letanja z letalom. Ko bodo otroci krožnik obrnili, lahko nanj ležejo s trebuščkom navzdol in odročijo roke kot da imajo krila. Ta položaj je odličen za izboljšanje stabilnosti hrbta in okrepitev hrbtnih mišic. Kateri malček bo najbolje upodobil letalo?
 • Bazenček z žogicami: napolnite krožnik z barvnimi žogicami, med katerimi bo malček iskal in zbiral žogice enake barve. Takšna igral izrazito vpliva na otroško predstavnost in domišljijo, izboljšujejo pa se tudi njegove kognitivne sposobnosti.

Z ravnotežnostno banjico prihaja tudi kakovostna blazina s pikastim vzorcem, na katerem si lahko malček prijetno odpočije. Oblika banjice spominja na naročje staršev, zato otrokom daje občutek varnosti in sigurnosti. Blazino perete v pralnem stroju pri temperaturi 40 °C. Mere izdelka znašajo 75*72*24 cm, kjer višina meri 24 cm in dolžina 75 cm. Tehta 3 kg, nosilnost pa znaša 25 kg. Ravnotežnostni krožnik je izdelan iz plastike najvišje kakovosti, ki kljubuje tudi slabim vremenskim razmeram. Njegova površina je zaščitena z UV stabilizatorji, tako da bo ohranil svoj videz tudi po več letih uporabe. 

Nemška znamka BIG je znana po svoji kakovosti igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Originalni dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost75*72*24 cm
Skupna višina24 cm
Skupna dolžina75 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,0 kg
Nosilnost25 kg
Barvašedá
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.