Ranček veverička s trakom Toddler Bag Squirrel toT's-smarTrike na ramenu z neoprena

Opis izdelka

Igriv nahrbtnik Veverička Toddler Bag Squirrel od priznanega proizvajalca smarTrike je originalen in nekonvencionalen nahrbtnik, ki je del elegantne in modne linije toT's. Ta v sebi skriva praktične dodatke za otroke najvišje kakovosti, med katerimi ne sme manjkati nahrbtnik s stilizirano veverico. Praktičen nahrbtnik z motivom veverice je izdelan iz neoprena - visokokakovostne tkanine, ki se odlikuje po visoki trpežnosti in vodoodpornosti. Otroški nahrbtnik je zaradi tega ultra lahak in ima odlične izolacijske lastnosti. Fantje in dekleta bodo cenili čudovit barvni dizajn in bodo srečni z novim nahrbtnikom, v katerega bodo lahko spakirali vse od najljubših igrač do okusnega kosila za vrtec ali oblačil za izlet.

Nahrbtnik toT's-smarTrike s igrivim dizajnom je dovolj prostoren in otroci bodo lahko v enem glavnem predelu shranili vse, kar bodo potrebovali na pustolovskih izletih. Ogromna prednost nahrbtnika so starševski pasovi, ki bodo sprehode in potovanja z vašim dojenčkom naredili veliko bolj varne. Starševski pasovi so odstranljivi, zato jih lahko preprosto odpete, ko otrok odraste, in mu omogočite svobodo. Nahrbtnik ima tudi mehke, oblazinjene ramenske pasove, ki so nastavljivi in prilagodljivi otrokovi višini. Zagotovo boste cenili tudi prsni pas, ki bo poskrbel za pravilno lego nahrbtnika. Neoprenski površini nahrbtnika se lahko preprosto očisti z vlažno krpo, zato bo nahrbtnik tudi po najzahtevnejših izletih videti kot nov. Skrbno izdelan nahrbtnik bo razveselil vsakega otroka s svojim originalnim videzom in starše s svojo praktičnostjo.

Vrhunski proizvajalec otroških triciklov in skirojev SmarTrike predstavlja najnovejšo linijo izdelkov iz linije toT's. Dodatki za nego dojenčkov in najmlajših otrok toT's predstavljajo inovativno kategorijo, ki je praktična in hkrati stilsko rešitev za vsakodnevne potrebe staršev in njihovih otrok. Dodatki so izdelani iz najboljših in najkakovostnejših materialov, s poudarkom na podrobnostih.

Lastnosti

  • nahrbtnik iz neoprena za otroke
  • ena glavna predelka
  • s starševskim pasom
  • nastavljivi ramenski pasovi
  • igriv dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Velikost21*14*19 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.