Puzzle The harbour evening Educa 5000 delov od 11 leta

Opis izdelka

Puzzle The Harbour evening v motivu pristanišča, španskega proizvajalca Educa, bodo zabavale vsakega navdušenca nad puzzlami, ki želi imeti v svoji zbirki tudi puzzle s sličico pristanišča z ladjami. Paket puzzel vsebuje kar 5000 delčkov, v sestavljanju pa bodo uživali tudi največji strokovnjaki sestavljanja puzzel. Ko so puzzle sestavljene, nastane iz njih čudovita slika. Puzzle so izdelane iz kakovostnega materiala. Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke in odrasle.

Sestavljanje puzzel je zabavna dejavnost, s katero se lahko zabava cela družina in družba prijateljev. Puzzle so priljubljene po celem svetu in vplivajo na predstavnost in koncentracijo. Puzzle so primerne za otroke od 11. leta starosti. Velikost slike sestavljenih puzzel znaša 157*107 cm, puzzle so večjih dimenzij. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger.

V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal manjkajoče delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da vaše puzzle ne bodo popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadružina
StarostOd 11 let
PorekloŠpanija
Velikost157*107 cm
Dimenzije paketa46*32*9 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov5000
Opomba+ Fix Puzzle
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.