Puzzle domine in spomin Peppa Pig Disney Superpack 4v1 Educa

Opis izdelka

Superpack igre Peppa Pig Disney 4v1 je odličen set igrač otroških iger španskega podjetja Educa, primeren za otroke od 3. leta starosti. Nastal je po navdihu priljubljenih prašičkov in njihovih prijateljev, ki skupaj preživljajo vesele trenutke. Ta set puzzel bo dečkom in deklicam priskrbel veliko zabave, lahko pa se veselijo tudi sestavljanja puzzel z 2 sličicama, kjer ima vsaka 25 delčkov. Nanje čaka tudi zabavna igra s številkami, kjer bodo otroci združevali pravilne kombinacije številk in sličic, prav tako pa je v setu tudi igra asociacij, kjer se bodo otroci naučili logično povezovati podobne sličice. Set iger predstavlja odličen način, kako preživljati prosti čas. Sličice v setu so izredno kakovostne in polne barv.

Otroške puzzle so izjemna igra za razvoj spomina, logike in predstavnosti, hkrati pa je to tudi zabaven način, kako preživljati tudi dolge zimske večere. Ko bodo puzzle sestavljene, jih lahko tudi zlepite in obesite na steno kot prikupno sliko, ali pa jih razdrete in shranite v škatlico. Set iger bo otrokom zdržal leta in leta, ob tem pa bodo razvijali svoje logično mišljenje, predstavnost in domišljijo. Za otroke je pomemben trening vizualnega spomina.

Educa je špansko podjetje, ki se specializira za izdelavo igrač, ki urijo logiko, poučnih iger in puzzel. SuperPack Peppa Pig je kakovosten evropski izdelek, ki izpolnjuje vse varnostne standarde in kriterije kakovosti. Zahvaljujoč igračam Educa se bodo otroci vsak dan naučili nekaj novega. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloŠpanija
Velikost32*24 cm
Dimenzije paketa41*29*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov25
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.