Puzzle pravljice Fantasy Friends Progressive Educa veseli otroci 20-40-60-80 delne od 4 leta

Opis izdelka

Otroške puzzle Fantasy Friends Progressive je čudovita otroška sestavljanka s fantastičnim motivom, ki bodo zabavale dečke in deklice od 4. leta starosti. Motiv sestavljanke tvorijo sličice veselih otrok v pravljici, v kateri se veselo zabavajo s samorogi. Paket sestavljank vsebuje kar 4 sestavljanke z različnimi sličicami – po 20, 40, 60 in 25 delčkov. Glede na različno število delčkov rastejo skupaj z otroci in jih bodo zabavali leta in leta. Puzzle so izdelane iz kakovostnega kartona.

Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke. Te otroške puzzle so polepljene s čudovitimi in veselimi sličicami. Posamezni delčki otroških puzzel so večjih dimenzij in omogočajo lažje sestavljanje. Puzzle lahko kasneje spet razdrete in jih pospravite nazaj v škatlico. Otroška igra s puzzlami pomaga pri optimalnemu razvoju domišljije, predstavnosti in ročnih spretnosti otrok, s tem pa krepijo svoj smisel za detajle in koncentracijo. Velikost vsake dokončane sestavljanke znaša 28*20 cm.

Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa boste našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več obremenjevati zaradi izgubljenih delčkov. Za sestavljanko z več kot 16 delčki vam bo proizvajalec Educa do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal vse izgubljene puzzle. Tako vam ni treba več skrbeti, da vaša sestavljanka ne bi bile popolna. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloŠpanija
Velikost28*20 cm
Dimenzije paketa37*27*6 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov20-40-60-80
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.