Puzzle Pobarvanke Flamenco Art Educa 300 delov in Fix lepilo od 11 leta

Opis izdelka

Sestavljanka za otroke in odrasle, v motivu Flamenco Art vsebuje 300 delčkov, ki bodo zabavali vse otroke od 11. leta starosti. Ko bodo vsi delci sestavljeni, bo vsak navdušenec zagledal sličico v motivu antistresne pobarvanke. Te originalne puzzle ne bi smele manjkati v zbirki nobenega zbiratelja in ljubitelja sestavljank. Motiv plamenca obkroženega s cvetovi bo razveselil vse otroke in odrasle, ki se bodo pri sestavljanju puzzel in barvanju odlično odpočili in se sprostili. 

Sestavljavci puzzel bodo navdušeni nad čudovito sličico plamenca, ki ga bodo lahko pobarvali po svojih željah. Sestavljene puzzle lahko zalepite s posebnim lepilom Fix Puzzle, sliko uokvirite in obesite nekam na steno kot prikupno sliko. Puzzle za otroke in odrasle so izdelane iz kakovostnega materiala. S posameznimi delčki sestavljanke se preprosto ravna in sestavlja.

Puzzle Educa so lahko odlično darilo za vaše bližnje ali pa z njimi lahko razveselite kar sami sebe. Puzzle v motivu pobarvank Doodle Art so lahko čudovito darilo tudi za zbiratelje puzzel in ljubitelje pobarvank. Sestavljanje puzzel je odlična oblika aktivnega preživljanja prostega časa, ki bo zaposlila tudi celo družino. Puzzle odlično pripomorejo k sprostitvi, saj se pri sestavljanju osredotočite le na detajle vašega motiva. Sestavljanje izboljšuje spomin, krepi predstavnost in razvija domišljijo. 

Velikost slike sestavljenih puzzel znaša 48*34 cm. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal manjkajoče delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako vam ni treba več skrbeti, da vaše puzzle ne bi bile popolne.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 11 let
PorekloŠpanija
Velikost48*34 cm
Dimenzije paketa34*24*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov300
Opomba+ Fix Puzzle
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.