Puzzle pobarvanke Pirati Colouring Activities v kovčku Educa 100 delov - barvanje z neon flomastri od 6 leta

Opis izdelka

Otroške puzzle v motivu Pirati Colouring Activities vsebujejo 100 delčkov, ki bodo sestavljene ustvarile sliko gusarjev na morju. Paket puzzel prihaja v priročnem kovčku, v katerem bodo otroci našli tudi 8 neon flomastrov, s katerimi bodo lahko nastalo sličico po svoje pobarvali. Te originalne puzzle ne smejo manjkati v zbirki zbiratelja in malega ljubitelja sestavljank puzzel. Puzzle pobarvanke so primerne za vse otroke, že od njihovega 6. leta starosti, zahvaljujoč kovčku pa jih bodo lahko vzeli s seboj kamorkoli. Mere slike sestavljenih puzzel znašajo 28*40 cm.

Puzzle za otroke so izdelane iz kakovostnega materiala. Posamezni delčki sestavljanke so preprosti za sestavljanje. Razvijajo otroško mišljenje, pozornost in spomin. Otroci se s pomočjo teh zanimivih puzzel učijo razpoznavati barve, oblike in predmete, z njimi se prav tako razvija motorika rokSestavljanje puzzel je odlična oblika aktivnega preživljanja prostega časa, ki bo zaposlila tudi celo družino. Puzzle odlično pripomorejo k sprostitvi, saj se pri sestavljanju osredotočite le na detajle vašega motiva. Sestavljanje izboljšuje spomin, krepi predstavnost in razvija domišljijo.

Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal manjkajoče delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da vaše puzzle ne bodo popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloŠpanija
Velikost28*40 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov100
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.