Puzzle Peppa Pig Educa progresivne 12-16-20-25 delov

Opis izdelka

Otroške puzzle v motivu doživetij ljubkih prašičkov Pujse Pepe z družino bodo razveselile vse otroke od 3. leta starosti. Na sličicah se bodo pojavili priljubljeni prašički, ki jih pozna na tisoče otrok. Ko bodo puzzle sestavljene bodo otroci takoj uzrli 4 čudovite sličice, na katerih veseli prašički doživljajo različne prigode, se igrajo ali pa drugače preživljajo svoj prosti čas. Otroške puzzle lahko kasneje tudi razdrete in jih pospravite nazaj v škatlico. Otroška igra s temi puzzlami pomaga pri optimalnemu razvoju domišljije, predstavnosti in ročnih spretnosti otrok, s tem pa krepijo svoj smisel za detajle in koncentracijo.

Paket puzzel vsebuje skupaj kar 4 vrste puzzel – po 12, 16, 20 in 25 delčkov. Ta tip puzzel se imenuje progresivni, kar pomeni da se prilagaja otrokovi starosti in rasti, z namenom da bi se z njimi lahko igral tudi prihajajoča leta, ko bo že starejši. Puzzle so izdelane iz kakovostnega kartona in izpolnjujejo stroge varnostne standarde – za otroke so varne. Posamezni deli puzzel so večjih dimenzij in omogočajo lažje ravnanje. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger.

V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo kar do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal vse delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da bodo vaše puzzle nepopolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.