Puzzle Peppa Pig Progressive Educa 6+9+12+16 delov

Opis izdelka

Otroške puzzle v motivu priljubljenih prašičkov Pujse Pepe z družino bodo razveselile vsakega otroka od 3. leta starosti. Na sličicah se bodo pojavili prikupni prašički, ki jih vaši malčki obožujejo. Ko bodo puzzle sestavljene bodo otroci takoj uzrli 4 sličice, na katerih veseli prašički uživajo v svojem prostem času, nakupujejo, se igrajo in doživljajo različne prigode. Otroške puzzle lahko kasneje tudi razdrete in jih pospravite nazaj v škatlico. Otroška igra s temi puzzlami pomaga pri primernemu razvoju domišljije, predstavnosti in ročnih spretnosti otrok, s tem krepijo svoj smisel za detajle in koncentracijo.

Paket puzzel vsebuje skupaj kar 4 vrste puzzel – po 6, 9, 12 in 16 delčkov. Ta tip puzzel se imenuje progresivni, kar pomeni da se prilagaja otrokovi starosti in rasti, z namenom da bi se z njimi lahko igral tudi prihajajoča leta, ko bo že starejši. Puzzle so izdelane iz kakovostnega kartona in izpolnjujejo stroge varnostne standarde – za otroke so varne. Posamezni deli puzzel so večjih dimenzij in omogočajo lažje ravnanje. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger.

V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo kar do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal vse delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako ne bo več strahu, da bodo vaše puzzle nepopolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.